Hármas szex és transzszexuális szerető – Előkerültek Charlie Sheen újabb házi pornófilmjei

Forrás: AFP/Jason Merritt -
szexvideó Charlie Sheen zsarolás hármas szex pornófilm transzszexualitás HIV-fertőzés Brooke Mueller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már zsarolják a világsztárt pornóvideói nyilvánosságra kerülésével, amelyek egyikén feleségével és egy másik férfival hármasban csinálja, egy másik felvételen pedig egy transzszexuálissal fekszik le.

Sajtóértesülések szerint 5 szexvideó nyilvánosságra kerülése ellen küzd Charlie Sheen. Az 50 éves színész, aki múlt héten vallotta be, hogy ő az a HIV-pozitív hollywoodi sztár, akinek kilétéről egy egész világ találgatott, egyik felvételén exfeleségével, Brooke Muellerrel és egy harmadik férfival élvezi az édeshármas nyújtotta örömöket, egy másikon egy transzszexuálissal gyűrögeti a lepedőt, míg a harmadik videó tartalmáról pedig korábban itt írt bővebben a Life.hu.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A Radar Online szerint Sheen mindent elkövet, hogy ne kerüljenek napvilágra a felvételek, ám ezt nem könnyítik meg videóinak főszereplői: úgy tudni, a hármas szexpartner férfi tagja már milliós nagyságrendű összeggel zsarolja a világsztárt.

Charlie Sheen egy hete állt kamerák elé a Today show-ban, és vallotta be, hogy HIV-fertőzött. A sztárnál állítása szerint 4 évvel ezelőtt diagnosztizálták a vírust, elmondása alapján azonban mindeközben nem fertőzhetett meg senkit, és gyógyszeres kezelés alatt is áll. Ennek ellenére mégsem a gondos szex közbeni védekezésről meséltek ágybéli partnerei – a cikkért kattints ide!

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Ebben a luxusvillában rendezte orgiáit Charlie Sheenhttp://www.life.hu/otthon/20151118-charlie-sheen-szinesz-ebben-a-luxusvillaban-rendezte-az-orgiakat.htmlA hírek szerint már árulja egyik Beverly Hills-i otthonát a sztár, aki nemrég a nyilvánosság előtt is vállalta: ő az a HIV-pozitív sztár, akinek kilétét napok óta találgatják. Otthon--Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Charlie Sheen édesapja büszke a fiára a bátorságáérthttp://www.life.hu/csalad/20151119-charlie-sheen-edesapja-martin-sheen-buszke-fiara-a-batorsagaert.htmlElőször szólalt meg Martin Sheen fia nagy bejelentése után, amelyben a színész felvállalta: ő a HIV-pozitív hollywoodi sztár. Család--Elfogult lehet Horgas Esztert? - Zenésztársait "juttatta be" a Got Talentbehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-horgas-esztert-a-hungarys-got-talent-zsuritagjat-a-talamba-miatt-elfogultsaggal-vadoljak.html A Got Talent aranygombos továbbjutó csapata, az ütőshangszeres Talamba és Horgas Eszter jól ismerik egymást, sőt közös lemezük is megjelent - írja a Bors. A napilap felvette, hogy a fuvolaművésznő vajon nem elfogult-e zenésztársaival, sőt furcsállják, hogy az együttes jelentkezett a Got Talentbe, ugyanis a műsor nélkül is nemzetközileg elismertek, a hazai fesztiválok állandó résztvevői, jövőre a Művészetek Palotájában adnak koncertet. TV + Sztárok--Micsoda? Charlie Sheen megírja az emlékirataithttp://www.life.hu/news/20151120-charlie-sheen-szinesz-megirja-emlekiratait.htmlAlig két napja, hogy a világsztár bevallotta betegségét, máris ajánlatokkal bombázzák a könyvkiadók, hogy nekik mesélje el a sztoriját. News--Bámulatosan néz ki az arcműtéte után néhány hónapja Nócihttp://www.life.hu/sztarok/20151124-bamulatosan-nez-ki-az-arcmutete-utan-nehany-honapja-noci.htmlMint korábban beszámoltunk róla, Czifra Noémi plasztikáztatta arcát. Saját zsírjával, botoxszal és speciális fémszálakkal töltötték fel bőrét, és már akkor nagyon boldog volt, hogy hamarosan eltűnnek róla az évekig tartó megpróbáltatások nyomai. Így is lett. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.