Ezért ütött Ganxsta Zolee a botránnyal végződött céges bulin

Forrás: Facebook/Mokka -
Ganxsta Zolee köszönet Facebook verekedés Céges buli Kecskemét botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész a Facebook-oldalán mondott köszönetet zenésztársainak, amiért kiálltak mellette, továbbá azt is kifejtette, szerinte mi történt azon a bizonyos céges rendezvényen, amelyből végül rendőrségi ügy lett.

Mint a Life.hu megírta, Ganxsta Zolee egy céges bulin keveredett összetűzésbe valakivel, akit a rendezvényen épp az év emberének választottak meg. A rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt eljárást indított az ügyben.

Forrás: Facebook/Mokka

A zenész mellett azonnal kiálltak társai, köztük Majka és Dopeman is, nekik is mondott köszönetet Ganxsta, aki továbbá azt is kifejtette a Kartel Facebook-oldalán, szerinte mi is történt azon a bizonyos bulin.

"

Én nem szívesen bántok senkit, de nem vagyok egy puhaf***ú b**i. Minden akciót reakció követ. És a dzsipó reakció k*rva félelmetes akció."

Kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyrahttp://www.life.hu/sztarok/20151211-gesztesi-karoly-szinesz-nem-erkezett-meg-a-gyori-vaskakas-babszinhazban-az-egyik-eloadasra.htmlCsalódott volt a közönség, amiért a színész nem jelent meg a győri Vaskakas Bábszínházban tartott előadáson.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu"Ebből buli lesz!" - Visszaéltek Kapócs Zsóka képeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-kapocs-zsoka-szineszno-es-szepsegkiralyno-kepeivel-visszaeltek.htmlAz egykori szépségkirálynő egy szexpartnerkereső oldalon látta viszont saját arcát egy másik nő testén. TV + SztárokOrigoBangó Adrienne: „Nagyon jó érzés, de nagyon félek”http://www.life.hu/sztarok/20151212-bango-adrienne-nagyon-jo-erzes-de-nagyon-felek-a-hungarys-got-talent-elott.htmlA Hungary’s Got Talent egyik legfiatalabb tehetségét kérdeztük a backstage-ben, izgul-e az élő show előtt. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Bódi Sylvivel ébredsz egy ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-bodi-sylvi-modell-melltartoban-almodozik-mikroneziaban.htmlA szörfoktatóként ténykedő modell hotelszobájába és ágyába kalauzolta el követőit Instagramon. TV + SztárokOrigoSzexi rúdtáncos a Got Talent továbbjutói között - Ők lehetnek ott a döntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-a-hungarys-got-talent-harmadik-elo-showjanak-tovabbjutoi-molnar-nikolett-a-fricska-es-az-acro.htmlÉrdekes, fura, különleges és lenyűgöző produkciót is láthattak a nézők a Hungary's Got Talent harmadik élő show-jában szombaton. TV + SztárokOrigoGeszti Péter elárulta ki a kedvence a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-geszti-peter-elarulta-ki-a-kedvence-a-got-talentben.htmlAz X-Faktor egykori mentorával a Hungay's Got Talent harmadik élő elődöntőjébe előtt futottunk össze, GESZTI nevű formációjával ő lesz az este extra produkciója, és már alig várja, hogy színpadra lépjen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.