Erről beszél mindenki: így ijesztette meg Lady Gaga Leonardo DiCapriót a Golden Globe-on

Forrás: Youtube -
megijesztés Gif gála összeütközés Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio Lady Gaga díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-gála bővelkedett felejthetetlen pillanatokban, a világ azonban most csak egyet emleget közülük, de azt nagyon. Így lett a legjobb gif Leonardo DiCaprióból egyetlen perc alatt.

A Saul fia Golden Globe-os győzelme és Jane Fonda sokat emlegetett ruhája után emlékezzünk meg Leonardo DiCaprio és Lady Gaga találkozásáról a 73. Aranyglóbusz-gálán, egy pillanat alatt a világ egyik legkelendőbb gifje született belőle.

Leonardo DiCaprio mellett ugyanis Lady Gaga is nyert egy aranyszobrocskát a vasárnap esti díjátadón, amelyhez lelkesen vonult is a színpadhoz, hogy átvegye. Csakhogy közben útját állta Leo válla. A többi már csak történelem. Nézd meg alább, hogyan ijesztett rá Lady Gaga Leonardo DiCaprióra:

Megszólalt DiCaprio

DiCaprio később az Entertainment Tonight újságírói szembesítették a történtekkel, amelyre a következőképp reagált:

"Ó, atyám, ez most megy, igaz? Egyszerűen csak nem tudtam, mi jött nekem, ennyi az egész."

Megint jönnek a nappali mínuszok: A hét második felétől tér vissza a nagy hideghttp://www.life.hu/news/20160111-megint-jonnek-a-nappali-minuszok-a-het-masodik-feletol-ter-vissza-a-nagy-hideg.htmlA következő napokban továbbra is főleg esőre kell készülni, a hét második felében azonban újra téliesre fordul az idő. Havazás és lehűlés várható, jövő vasárnap helyenként még nappal is csak mínusz 9 Celsius-fok lesz. A Normafát most vasárnap le kellett zárni.News--Meghalt a legendás énekes, David Bowiehttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-meghalt.htmlTitokban küzdött a rákkal 18 hónapig, majd 69 éves korában meghalt a világhírű énekes. News--Szén-monoxid-mérgezés miatt került kórházba 3 ember Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160110-szen-monoxid-mergezes-miatt-kerult-korhazba-3-ember-budapesten.htmlKét felnőttet és egy gyermeket vittek kórházba a mentők szén-monoxid-mérgezés miatt vasárnap egy budapesti lakásból - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. News--Sean Penn buktatta le a szökésben lévő drogbáróthttp://www.life.hu/news/20160110-sean-penn-szinesz-interjuja-buktatta-le-a-vilaghiru-drogbarot-joaquin-guzmant.htmlSean Penn Oscar-díjas színész titokban készítette azt az interjút a rettegett drobbáróval, Joaquím Guzmánnal, amely által a hatóságok megtalálták, és elfogták a tavaly megszökött bűnözőt. News--Boldog születésnapot, Rod Stewart! 71 éves lett a zenelegendahttp://www.life.hu/news/20160110-rod-stewart-enekes-71-eves-lett.htmlJanuár 10-én ünnepli 71. születésnapját a világhírű brit énekes. News--Liam Neeson elhunyt feleségéről beszélt - Szívszorító!http://www.life.hu/news/20160110-liam-neeson-elhunyt-felesegerol-beszelt.html2009-ben halt meg Natasha Richardson, Liam Neeson felesége. A színesz egy rádióműsorban emlékezett szerelmére. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.