Tatár Csilla visszatér a képernyőre

MTVA anyaság A Dal 2016 terhesség műsorvezető kisfiú Harsányi Levente Tatár Csilla szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető gyermeke születése után két hónappal a köztévé, A Dal 2016 című műsorában tér vissza, és ennek kapcsán nagy mosollyal az arcán mesélte el, hogy kisfiának nem kell majd sokat mellőznie őt.

Tatár Csilla Harsányi Levente oldalán jelent meg A Dal sajtótájékoztatóján. A szülési szabadság után visszatérő műsorvezető leszögezte, hogy az élő show alatt kisfia a legjobb kezekben lesz.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Drámain hangzik, hogy két hónappal a szülés után visszatérek, de a valóságban ez összesen hat szombat estét jelent. Ezen a hat estén a kisfiam az apukájával lesz pár órát. Ez mindkettőjüknek nagyon jót fog tenni. Eddig is mindent hozzá alakítottunk, így ebben az esetben sem kellett választanom az anyaság és a munka között. Szerintem ez a hat este vállalható" – magyarázta Csilla, aki hozzátette, napközben a próbák alatt vele lesz a kisfia, de amint elindul az élő show, Milán otthon pihen majd, nyugodt körülmények között.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Csilla azt sem rejtette véka alá, hogy 20 kilót szedett fel terhessége alatt, amit nagyon hamar leadott.

„Húsz kilót híztam a terhességem alatt és 15 kilót már le is adtam. Egyáltalán nem fogyókúráztam, hiszen még mindig szoptatok. A maradék öt kiló majd lemegy, de nem fogyókúrázom és nincs is erőm a súlyommal foglalkozni. Otthon a kisfiamat magamra szoktam kötni, úgy végzem a házimunkát és ez remekül tréningez. Nem fogok úgy kinézni A Dal 2016-os színpadán, ahogy tavaly, de ez nem is érdekel" – nevetett Csilla.

Újítások A Dal 2016 színpadán

Átalakított nézőtérrel, megújult látvánnyal, különleges díszlettel és egyedi vezérlő és fénytechnikai megoldásokkal indul A Dal 2016 szombat este. Az első elődöntőben mérettetik meg az első tíz Dal abból a harminc pályaműből, amelyet egy tíz fős szakmai elő-zsűri juttatott tovább a zenei műsorba. Szombaton színpadra lép: Benji - Kötéltánc, ByTheWay – Free to fly, Egy másik zenekar – Kéne közös kép, Freddie – Fehérvári Gábor Alfréd - Pioneer, Mohamed Fatima – Ott leszek, Mushu – Uncle Tom, Odett - Stardust, Tolvai Reni - Fire, Török Jázmin – Power of love és Veres-Kovács Petra –Singing peace.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.