Így készült Liptai Claudia és Kern András szexjelenete!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
jelenet szex Gondolj rám Liptai Claudia Kern András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színész, már a forgatások előtt elkezdett gyakorolni a színházi próbák között, hogy hitelesen hozzák a pikáns jelenetet.

Kern András szerint a jelenet felvételekor az egyetlen kaland az volt, hogy Claudia influenzás lett a forgatás napjára.

„Valaki azt kérdezte: A szex az igazi? és válaszoltam, hogy nem, nem igazi. Claudia éppen influenzás volt, így csak pici kaland volt benne, nagy kaland nem" – mondta Kern András. Claudia a reggeli Mokkában beszélt az ominózus viszonyról Kern Andrással. „Én is egy eszköz vagyok az András életében ebben a moziban, arra. Engem is csak felhasznál, tehát lábtörlő vagyok, mondjuk egy ilyen átlátszó pongyolában lettem lábtörlő” - mondta a szerda reggeli Mokkában, amikor partenerével a közös ágyjelenetekről és a Gondolj rám című filmről meséltek.

Villáminterjú Liptai Claudiával

A színésznővel a Life.hu a film díszbemutatóján beszélgetett, és megkérdeztük tőle, párja, mit szól a szexjelenethez!? KATT A VÁLASZÉRT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.