A 37 éves Katie Holmes úgy néz ki, mint egy tinédzser

Forrás: Northfoto -
kinézet színésznő öregedés tinédzser külső Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő esetében mintha visszafelé járna az idő.

Nem fog az idő vasfoga a bájos arcú Katie Holmes-on. Sőt, a Dawson és a haverok által ismertté vált színésznő egyre fiatalabbnak tűnik - legalábbis a legfrissebb róla készült fotókon.

Forrás: Northfoto

A 37 éves színésznőt New Yorkban kapták lencsevégre, ezúttal nem szétfolyt sminkben, ápolatlan külsővel, hanem fonott hajjal és hétköznapi, farmer-kabát szerelésében, amelyekben úgy nézett ki, akár egy tinédzser lány. Simán letagadhat akár 10 évet is!

Még most is Jakupcsekkel hirdetik a Ridikült!http://www.life.hu/sztarok/20160209-a-musorujsagban-meg-most-is-jakupcsek-gabriellaval-reklamozzak-a-ridikult.htmlA műsorújságban még mindig Jakupcsek Gabriellával reklámozzák a Ridikült, holott már több mint egy hónapja elbocsátották a műsorvezetőt. TV + Sztárok--Lajcsi örül a nyomozásnak, mert így győzhet az igazsághttp://www.life.hu/sztarok/20160210-lagzi-lajcsi-orul-a-nyomozasnak-mert-igy-kiderul-az-igazsag.htmlA mulatós zenész ügyében másodfokon is döntött a bíróság. Lagzi Lajcsinak nem kell visszatérnie az előzetesbe. Ugyan a nyomozás jelenleg is tart, de a zenész örül, mivel így fény derülhet az igazságra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMichael Schumacher még mindig a leggazdagabb sportolók egyikehttp://www.life.hu/sztarok/20160210-michael-schumacher-hetszeres-forma1es-vilagbajnok-meg-mindig-a-leggazdagabb-sportolok-egyike.htmlA hétszeres Forma–1-es világbajnok drága gyógykezelései ellenére sem csappant meg családja vagyona. TV + Sztárok--Nagy Feró: "Általában berúgás lett a vége..."http://www.life.hu/sztarok/20160209-nagy-fero-a-beatrice-egyuttes-fontembere-bevallotta-a-horgaszatnak-altalaban-berugas-lett-a-vege.htmlA zenész elmondta, miért nem szeret pecázni és mi az, ami mégis élvezetessé teszi számára a horgászatot.TV + Sztárok--Ügyvédi irodában, asszisztensként dolgozik Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-ugyvedkent-dolgozik-zimany-linda.htmlA Life.hu információi szerint ügyvédi irodában helyezkedett el Zimány Linda. Az exmodell dr. Beleznay Zsolt - aki a Puzsér kontra Hajdú ügyben Puzsér Róbertet képviseli - asszisztenseként dolgozik. TV + Sztárok--Még most is Jakupcsekkel hirdetik a Ridikült!http://www.life.hu/sztarok/20160209-a-musorujsagban-meg-most-is-jakupcsek-gabriellaval-reklamozzak-a-ridikult.htmlA műsorújságban még mindig Jakupcsek Gabriellával reklámozzák a Ridikült, holott már több mint egy hónapja elbocsátották a műsorvezetőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.