Gesztesi Máté színész Gesztesi Károly Izrael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly tele tervekkel érkezett haza Izraelből. Elképzeléseiről és vágyairól örömmel nyilatkozott.

"A fiaimmal egy kellemes nyaralással egybekötve körbenéztem az egész országban. Több színházat megnéztem, nagyon jók vannak. Úgy érzem, most lépni kell, mert imádok dolgozni, a filmezés, a színház, a zeneszerzés és a versmondás nem munka, hanem kikapcsolódás, de itthon elfogyott belőle az öröm" - nyilatkozta a Borsnak Gesztesi Károly.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A színész a lapnak adott interjújában elmondta, hogy a magazinok össze-vissza írogatnak róla, amin általában nagyokat nevet. "Egy tel-avivi színház intendánsa megkérdezte: Te tényleg ideköltözöl? Visszakérdeztem: ugye most ezért nem akartok fél gázsit adni? Mindig csak dolgozni megyek majd. Mert ha itthon újra jó lesz, olyan szerepeket kapok, amelyben örömömet lelem, nem kell máshová mennem.

"Itt születtem, ez a hazám. Hiába szeretnék egy páran, hogy menjek el végleg, ne örüljenek, nem fognak tőlem megszabadulni. Nem kezdek új életet külföldön, csupán nagyvilági ember vagyok, itt is, ott is van hol laknom. Szerencsére olyan életet élhetek, amilyet akarok" - tette hozzá Gesztesi.

Gesztesi Károly bevallotta, nála két üveg rozé a napi adaghttp://www.life.hu/sztarok/20160203-gesztesi-karoly-ket-uveg-rozet-iszik-meg-naponta-mar-harminc-eve.htmlA színész elárulta, hogy harminc éve két üveg bort fogyaszt el naponta, ráadásul a családja előtt sem titkolja, hogy iszik. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián főszereplő lehet Gesztesi Károly új filmjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-berki-krisztian-szineszi-baberokra-tor-meg-kellett-kuzdeni-a-szerepert-gesztesi-karoly-uj-filmjeben.htmlAz Édes élet sztárja nem csak a tévéképernyőket, de a mozivásznat is meg szeretné hódítani. A közeljövőben elképzelhető, hogy lehetősége is adódik rá, és nem is akárkivel! TV + Sztárok--Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"http://www.life.hu/sztarok/20160111-gesztesi-karoly-csak-szivatta-vujity-tvrtkot-a-tv2-mokkajaban-decemberben.htmlMégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGesztesi Károly külföldi szuperprodukcióban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160107-gesztesi-karoly-szinesz-izraeli-szuperprodukcioban-kapott-szerepet.htmlEgyes hírek szerint a színész hosszabb időre Izraelbe távozik egy különleges felkérésnek köszönhetően. A Life.hu telefonon érte el Gesztesi Károlyt és megkérdeztük, mi igaz a pletykákból. TV + Sztárok--Hujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"http://www.life.hu/sztarok/20151231-hujber-ferenc-szinesz-nem-haragszik-gesztesi-karolyra-es-mindenkinek-vannak-rossz-periodusai.htmlKonfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt. TV + Sztárok--Miért bujkál Gesztesi Károly? http://www.life.hu/sztarok/20151231-gesztesi-karoly-nem-beszel-a-baratival-sem-teljesen-eltunt-a-nyilvanossag-elol-a-sztar.htmlA népszerű színművész az utóbbi hetekben teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és állítólag még a barátainak is alig veszi a telefont. Az ominózus Mokka-interjú után szinte sehol sem nyilatkozott. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.