Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"

Forrás: TV2 -
mulatós zene Galambos Lajos (zenész) börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól.

Galambos Lajost tavaly ősszel harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A mulatósztárt januárban engedték ki a börtönből, a rács mögött töltött idő azonban saját bevallása szerint mind testileg, mind lelkileg is teljesen megváltoztatta őt.

Forrás: TV2

A börtönlét lelkileg is megváltoztatta Lajcsit

"Azóta, hogy kijöttem az előzetesből, mindenben jobban észreveszem a szépet, az értékeset" - magyarázta a lapnak a mulatós zenész. "Figyelmesebb vagyok a szerelmemmel. Törekszem arra, hogy rendet tartsak magam körül, mert tudom, hogy ez fontos neki. Besegítek olyan házimunkákba is, amelyek korábban eszembe se jutottak. Soha nem voltam különösebben érzelmes, voltaképpen szégyelltem kimutatni az érzéseimet."
Taylor Swift pénzzel segíti az állítólag megerőszakolt Kesháthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-taylor-swift-enekesno-penzt-adott-kesha-enekesnonek-akit-allitolag-megeroszakolt-a-producere.htmlA fiatal énekesnő csekély 250 ezer amerikai dollárral fejezte ki együttérzését Keshának, és biztosította kolléganőjét arról, hogy mindenben mellette áll. TV + Sztárok--"A Berki heréje nem lett megnyomkodva"http://www.life.hu/sztarok/20160224-bulvarrap-hegyi-rolival-a-berki-hereje-nem-lett-megnyomkodva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + Sztárok--Mi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--Kiderült, mi D. Tóth Kriszta legnagyobb félelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160217-d-toth-kriszta-iro-es-ujsagiro-legnagyobb-felelme-kiderult.htmlA magyar író, újságíró és egykori műsorvezető képmegosztó oldalán mutatta meg követőinek, hogyan nézett szembe legnagyobb félelmével: a repüléssel. TV + Sztárok--Szinetár Dóra új szerepben: szakmát vált a színésznő?http://www.life.hu/sztarok/20160217-szinetar-dora-szineszno-uj-szerepeben-tarsmusorvezeto-a-csaladbarat-cimu-musorban.htmlSzinetár Dóra legutóbbi, Instagramra feltöltött fényképe szerint a Család-Barát című műsor legutóbbi adásában társműsorvezetőként szerepelt. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi motorozós pajtásánál nincs cukibb a világonhttp://www.life.hu/sztarok/20160216-bodi-slyvi-modell-es-szorfozo-motoron-pozol-egy-cuki-kutyaval.htmlA szexi szörfoktató-modell ezúttal a mesés Fülöp-szigetekről jelentkezett be rajongóinak Instagramon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.