"Mindig számíthattunk egymásra" - Demcsák Zsuzsa meghatóan búcsúzott Tvrtkótól

Fotó: Tv2 -
búcsú Demcsák Zsuzsa barátság kirúgás Vujity Tvrtko sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa megható sorokkal búcsúzott barátjától és régi munkatársától, Vujity Tvrtkótól, akinek a TV2-től való távozása tegnap szinte megrázta a közvéleményt. 

A csinos műsorvezető Facebook-oldalán tett közzé egy nagyon személyes, mély hangvételű bejegyzést, mellyel barátjától és munkatársától búcsúzik.

Fotó: Tv2

"15 éve vagyunk barátok és életünk végéig azok is maradunk. Az sem változtat ezen a tényen, hogy ki-hol dolgozik. Átéltünk örömöket, tragédiákat, együtt sírtunk, nevettünk, küzdöttünk, dolgoztunk és mindig számíthattunk egymásra. Így lesz ez a jövőben is!" - írta a Mokka csinos műsorvezetője, aki szintén jelen volt az ominózus vita idején, mely Vujity Tvrtko és Berki Krisztián között robbant ki, és amely miatt a feltételezések szerint mennie kellett Tvrtkónak a csatornától.

A TV2 hivatalos közleménye

Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, 2014 decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015 szeptemberében tért vissza. A TV2-csoport belső ügyként kezeli az esetet, és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.