Hajdú Péter: Édesanyám sírva hívott fel, hogy mi van Katával...

2016.03.05. 08:23

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ízléstelen tréfa áldozata lett Sarka Kata és Hajdú Péter családja. Egy portál ugyanis a Life.hu sztárszerzőjének (ál)autóbalesetéről közölt egy képet, igen nagy riadalmat okozva Kata szeretteinek, rokonainak és rajongóinak körében.

"Borzalmas balesetet szenvedett Sarka Kata! Luxus­autójával túl gyorsan hajtott, ezért elvesztette az uralmat egy kanyarban autója felett! Az orvosok küzdenek érte" – kürtölte világgá egy portál, a cikkhez pedig egy kerítésnek csapódott luxusautó képét is mellékelték. Néhány perccel később már csörgött is Hajdú Péter telefonja. 

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

"Édesanyám sírva hívott fel, hogy látta a hírt a Facebookon. Szinte sokkos állapotban volt" – emlékezett az embert próbáló helyzetre Hajdú Péter. "Tudtam, Kata a szüleivel van, de természetesen azonnal hívtam őt. Majd jómagam is megnéztem ezt a mocskot. Onnantól kezdve folyamatosan érkeztek a hívások. Egy közeli barátunk is pánikhangulatban keresett, és tucatszám érkeztek az aggódó és érdeklődő üzenetek" – nyilatkozta a Borsnak Hajdú Péter, aki megígérte, nem marad következmények nélkül a mocskos hazugság. A jelek szerint minden követ megmozgat, hogy megtalálja a tettest. 

Ekkora mocskos hazugságot, hogy lehet írni?! Egy szó sem igaz ebből, hogy képzelik ezt???? Kata nem szenvedett balesetet...

Közzétette: Hajdú Péter – 2016. március 4.
Nem Kata az egyetlen
Nemrég Gáspár Evelinről terjesztették azt, hogy összetörte a luxusautóját. Akkor a Life.hu Gáspár Győzőt faggatta, mit szól a rémhírhez.
Hajdú PéterSarka Kataautóbaleset