Újabb világsztár Magyarországon: Penélope Cruz Budaörsön forgat!

forgatás színész Penélope Cruz Magyarország Budaörs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a sztárt többen látni vélték egy elegáns fővárosi szállodában, a hírek szerint nem ott lakik. Cruz állítólag több hétig hazánkban marad.  

A színésznő előszőr csak vasárnap délután tűnt fel Budapesten. Mivel a forgatás miatt hosszabb ideig marad Magyarországon, egy házat béreltek neki az itt tartózkodása idejére.

Az erről készült videót itt nézheted meg:

Kiderült, mikor jön hozzánk Ryan Gosling és Harrison Ford

Ridley Scottnak annyira bejött a Mentőexpedíció magyarországi forgatása, hogy következő produkcióját, is nálunk készíti el. Ennek apropójából érkezik hozzánk Hollywood két legnagyobb szívtiprója.
Megdöbbentő részleteket közöltek Andreas Lubitz naplójábólhttp://www.life.hu/news/20160307-andreas-lubitz-masodpilota-naploja-elokerult-es-dobbenetes-reszletek-serultek-ki-belole.htmlAndreas Lubitz volt az a másodpilóta, aki a francia Alpok szikláinak vezette a Germanwings Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát. Naplójából most döbbenetes információk derültek ki a 27 éves férfi állapotáról. NewsAFPHó borítja a Kékestetőt: Hol késik a tavasz?http://www.life.hu/news/20160308-kekesteto-ho-boritja-a-tajat-sokat-varat-meg-magara-a-tavasz-idojaras.htmlBár a hétre már 15 fok feletti hőmérsékletet jósolnak a szakemberek, Magyarország legmagasabb pontján még javában téli hangulat urakodik. NewsOrigoNem is gondolnád, korábban miről szólt a nőnap http://www.life.hu/news/20160308-a-nonap-eredetileg-nem-a-kedveskedesrol-szolt-hanem-az-egyenjogusagrol.html1917 óta minden évben március 8-án ünnepeljük a nőket, ám ez korábban egyáltalán nem a virágcsokrokról és a csokiról szólt, sokkal inkább a munkásmozgalomról és az egyenjogúságról! NewsOrigoCsúnyán beszólt a meztelenkedő Kim Kardashiannak Bette Midlerhttp://www.life.hu/sztarok/20160308-bette-midler-szineszno-beszolt-kim-kardashian-valosagshow-sztarnak-meztelen-szelfije-miatt.htmlA pucérkodó valóságshow-sztár nagyon megkapta a magáét a 70 éves színésznőtől. TV + SztárokOrigoGönczi Gábor padlóra küldte volt felesége műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160307-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-padlora-kuldte-volt-felesege-tatar-csilla-a-kozteve.htmlAz RTL sztárjának, Gönczi Gábornak volt felesége, ahogy korábban írtuk, nem nagyon találta a helyét vasárnap este a Magyarország, szeretlek ! című műsorban. Megnéztük, hogyan teljesít az expár a nézettségben. TV + Sztárok--Jennifer Lopez: "Sosem gondoltam, hogy 46 évesen is sikeres leszek!"http://www.life.hu/sztarok/20160305-jennifer-lopez-sosem-gondolta-hogy-ennyire-sikeres-lesz-tobb-evig-dolgozna-meg-a-sztar.htmlHollywood egyik legsokoldalúbb sztárja már lassan huszonöt éve dolgozik a show-bizniszben, de elmondása szerint sosem gondolta, hogy ennyi idősen is népszerű lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.