Újra visszatér a képernyőre Lagzi Lajcsi

TV2 Galambos Lajos Hal a tortán Lagzi Lajcsi képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég szabadult Galambos Lajos a TV2 Hal a tortán című műsorában tér vissza a képernyőre. 

Szabadulása óta először lesz látható a tévék képernyőjén Galambos Lajos, aki a TV2 népszerű főzős műsorának március 16-i adásában debütál majd. A zenész az Origo információi szerint a megújult műsorban szereplő második csapattal fog főzni és vendégségbe járni öt estén keresztül.

Forrás: RTL Klub

A mulatós zenész egyébként, aki tavaly szeptemberben került rácsok mögé, és idén januárban szabadult, 45 kilót fogyott a börtönben töltött időszak alatt, ami állítása szerint nem csak emberileg változtatta meg, hanem az életét is megmentette.

Sarka Kata elítéli az állatkínzást http://www.life.hu/sztarok/20160308-sarka-kata-az-allatvedorseg-allatkinzas-elleni-kampanyanak-arca-lett.htmlEgy állatokról szóló animációs film vetítésén kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere Sarka Katát, aki az Állatvédőrségnél vállalt új feladatairól mesélt. TV + Sztárok--Pirner Alma testétől elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160307-pirner-alma-rudtancos-testetol-elallt-a-lelegzetunk.htmlA rúdtáncvilágbajnok egy őrülten szexi fotóval hívta fel a figyelmet magára a hétfői esős délutánon. TV + Sztárok--Bear Gryllsnél a sztárok is a saját vizeletüket isszák - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160306-bear-grylls-vizeltet-es-szaritott-bogarakat-etetett-sztarokkal-video-keszult-az-esetrol.htmlA Bear Grylls: Mission Survive második évada egyből azzal kezdődött, hogy a résztvevőknek meg kellett inniuk a saját vizeletüket. Videó is készült a nem mindennapi jelenetről! TV + Sztárok--Micsoda bulika: Tücsi bizony belecsapott az éjszakábahttp://www.life.hu/sztarok/20160306-tucsi-musorvezeo-ugy-tunik-bizony-belecsapott-az-ejszakaba-szexi-kepet-posztolt.htmlAryee Claudia Dedei, vagyis, Tücsi az egyik legkedveltebb hazai műsorvezető, aki korábban a SportKlubon, jelenleg pedig már a Sláger TV-n hódít. Most pedig legújabb partyfotójával borzolja a kedélyeket.TV + SztárokOrigoA biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?http://www.life.hu/sztarok/20160305-baratnoje-van-kristen-stewartnak-vagy-megsem.htmlKevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő? TV + Sztárok--Íme, Pamela Anderson utódja: Kelly Rohrbach felöltötte a piros fürdőruháthttp://www.life.hu/sztarok/20160305-kelly-rohrbach-modell-es-szineszno-piros-furdoruhaban-a-baywatch-film-forgatasan.htmlMegkezdődtek a Baywatch-film forgatási munkái - íme, az első képek C. J. Parker új megformálójáról! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.