Szebeni István: "Vujity Tvrtko az elsők között gratulált"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 műsorvezető Mokka gratuláció Szebeni István Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy a műsorvezető visszatér a TV2-höz, ahol 7 évig dolgozott és a Mokkában, Vujity Tvrtko helyére ülhet.

Szebeni István a TV2 csapatát 2002-től 2008-ig erősítette, majd az MTVA-hoz került, ahonnan egy káromkodás miatt kirúgták. István a történtek után az Origo hírszoba magazinműsort vezette, ahonnan most visszatért a TV2-höz, mert remek lehetőséget kapott, a részletekről pedig szívesen mesélt a Life.hu-nak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Azt még nem tudom, mikor kezdek, de a megállapodást megkötöttük. Amikor Szalai Vivien megkeresett, hogy dolgoznék-e a TV2-nél, nagyon örültem, mert szakmailag remek kihívásnak tartom a Mokkát. Hét évig dolgoztam a csatornánál, úgyhogy most örömmel térek vissza a régi kollegákhoz” – kezdte István, aki hozzátette, a korán kelés nem viseli majd meg, hiszen 10 hónapos kisfia, Patrik gondoskodik róla, hogy időben felébredjen. Arra a kérdésre pedig, hogy nem zavarja-e, hogy kollegája és barátja, Vujity Tvrtko helyére kerül a Mokkában a következőket reagálta.

„Vujity Tvrtko az elsők között hívott fel telefonon és szívből gratulált. Nagyon jól esett nekem ez a hozzáállás, azt pedig tudni kell, nem őt váltom, a két történet egymástól független” – zárta rövidre a műsorvezető.

Jakupcsek Gabriella: "Már nem kell látszódni, kipakolni, megriszálni"http://www.life.hu/sztarok/20160308-jakupcsek-gabriella-orul-annak-hogy-53-eves-mert-igy-legalabb-mondhat-nemet.htmlA műsorvezető tökéletesen boldog attól, hogy már 53 éves, hiszen így legalább mer nemet mondani, és nem kell mindenáron látszódni, nem kell kipakolni, nem kell megriszálni. Inkább azzal tölti az idejét, hogy megtalálja a megfelelő feladatot. TV + Sztárok--Törőcsik Mari fedezte fel Röhrig Gézáthttp://www.life.hu/sztarok/20160308-torocsik-mari-fedezte-fel-rohrig-gezat-a-saul-fia-foszereplojet.htmlKönnyen lehet, hogy nem lett volna a Saul fia főszereplője, ha több mint 25 évvel ezelőtt nem karolja fel őt Törőcsik Mari. TV + Sztárok--Gönczi Gábor padlóra küldte volt felesége műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160307-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-padlora-kuldte-volt-felesege-tatar-csilla-a-kozteve.htmlAz RTL sztárjának, Gönczi Gábornak volt felesége, ahogy korábban írtuk, nem nagyon találta a helyét vasárnap este a Magyarország, szeretlek ! című műsorban. Megnéztük, hogyan teljesít az expár a nézettségben. TV + Sztárok--Csupán egy leheletnyi csipkeréteg takarja Sarka Kata testéthttp://www.life.hu/sztarok/20160307-sarka-kata-bordo-voros-csipkes-ruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlA műsorvezető idomaira szépen simul rá a dögös, bordó ruha, aminek csipkebetétje csak még vadítóbbá teszi a szerelést. TV + SztárokOrigoKiderült, ki fekszik a Barátok közt jócsajának ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160306-kiderult-ki-fekszik-a-baratok-kozt-jocsajanak-agyaban-nyari-dia-kutyust-posztolt.htmlAzt már tudjuk, hogy Nyári Dia sosem elégedett a popsijával és a combjaival, de amit egyértelműen nagyon szeret, azok bizony a kutyusok.TV + Sztárok--Rubint Réka: „Az élet sokszor tartogat érthetetlen pillanatokat”http://www.life.hu/sztarok/20160307-rubint-reka-lanyanak-lovat-ma-mutik-ezert-facebook-oldalan-kerte-kovetoi-tamogatasat.htmlRéka és családja nagyon nehéz időszak előtt áll. Lara lovának ugyanis ma lesz az újabb operációja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.