Exkluzív – Megszületett Szebeni István kisfia, a tévés könnyek között vette karjába a kicsit

FényPont-Média PR -
Születés kisfiú Szebeni István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma éjjel világra jött Szebeni István kisfia. Patrik a vártnál hamarabb született.

A hidegfront megtette a hatását. Május 9-e helyett szerda hajnalban fél 4-kor megszületett Patrik.

FényPont-Média PR

"Tegnap este 8 órakor még kényelmesen megvacsoráztunk, a feleségem aznap volt orvosnál, megnyugtatták, hogy minden a legnagyobb rendben van, pihengessen. Este tíz órakor elfolyt a magzatvize. Szerencsére össze volt már minden pakolva, bevittem Anitát a Honvédkórházba, ahol meglepő kedvességgel és professzionalitással találkoztam, ami nem nekem, az ismert személynek szólt, mindenkivel így bántak. Megérkezett az orvos, a szülésznő, és mindnyájan azon fáradoztak, hogy a kisfiam a leghamarabb és a legkönnyebben jöjjön világra. A párom nem akarta, hogy végignézzem a szenvedését, végül eljött az a fájdalom, amikor epidurális érzéstelenítést kért. Biztatták, hogy nem hősnek kell lenni, hanem a legegyszerűbben meg kell szülni a babát. Én a folyosón izgultam értük, az utolsó pillanatban jött ki értem a nővér, hogy a születést már ne hagyjam ki. Fél négy volt, és Anita fejénél állva néztem végig a kisfiam érkezését. Annyira elérzékenyültem, és annyira zokogtam a meghatottságtól, hogy nem tudtam elvágni a köldökzsinórt. Már attól is megkönnyebbültem, hogy megszületett a baba 2,8 kilóval és 54 cm hosszal, nagyon féltettem őket" - mesélte az OzoneNetwork tévécsatorna műsorvezetője, aki élete egyik legmeghatározóbb élményeként élte meg gyermeke születését, akit felöltöztetve a karjába adtak.

"A nagy karomban eltűnt a picike kis teste. Apró és törékeny kissrác, aki nálam egy hatalmasat ásított. Mondják, hogy a születés egy semmihez sem hasonlítható érzés, és valóban, szavakba is alig tudom önteni, mit éreztem azokban a pillanatokban. Reggel fél 7-re értem haza, próbáltam egy kicsit aludni, de nem tudtam. Délután a látogatási időben sietek vissza hozzájuk" - tette hozzá István, aki biztonságból levetette a kisfiú köldökzsinórvérét.

Itt az új őrület: Hargitai Bea gipszbe öntette hatalmas pocakjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150420-hargitai-bea-gipszbe-ontette-hatalmas-pocakjat-szules-elott-par-hettel.htmlMár korábban beszámoltunk róla, első gyermekével várandós az egykori playmate. Bea terhessége utolsó heteiben nem csak csodaszép kismamafotókat készítetett magáról, de hatalmas pocakját is gipszbe öntötte. A kismama Life.hu-nak elárulta, honnan az ötlet, és mit fog kezdeni a hatalmas gipsz pocakkal.TV + BulvárOrigoHargitai Bea vajon apás szülésre készül?http://www.life.hu/bulvar/20150310-hargitai-bea-hetedik-honapban-jar-vajon-apas-szulesre-keszul.htmlJól érzi magát a hét hónapos terhes Hargitai Bea, aki tavaly szeptemberi esküvője előtt két nappal esett teherbe. A baba szépen cseperedik, Bea pedig lassan teljesen felkészült az anyaságra.TV + BulvárOrigoHivatalosan még nincs neve Gombos Edina kisfiánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-hivatali-csapdaban-egyelore-nem-engedelyeztek-kisfia-nevet.htmlMegterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie.TV + BulvárOrigoMegszületett a Jóban Rosszban sztárjának kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150417-fridel-fruzsinanak-a-joban-rosszban-egykori-sztarjanak-megszuletett-harmadik-kislanya.htmlSzerdán délután fél négykor megszületett Fridel Fruzsina kisbabája. A Jóban Rosszban egykori Nemes Violája így már három kislány édesanyja.Család--"Apa lettem!" - Megszületett Justin Timberlake és Jessica Biel kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150411-megszuletett-justin-timberlake-es-jessica-biel-kisbabaja.html"Apa lettem!" - nyilatkozott szombat kora reggel hatalmas mosollyal az arcán Justin Timberlake.Család--Döbbenetes! Titokban gyereke született Czeizel Endrénekhttp://www.life.hu/csalad/20150407-czeizel-endrenek-gyereke-szuletett-titokban.htmlCzeizel Endrének tavaly nyáron titokban kislánya született, miközben ő 40 éve a feleségével él. A kislány, Fanni szinte teljesen titokban jött világra. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.