Hatalmas pocakkal vette át Csobot Adél az Év énekesnője díjat

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Csobot Adél terhesség szűk ruha pocak Glamour énekesnő Glamour Gála kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glamour-gálán az énekesnő meghatódva vette át a díjat. A szép énekesnő pocakja napról napra egyre nagyobb.

Adél nem számított rá, hogy a lap olvasói őt választják az Év énekesnőjének, ezért könnyeivel küszködve vette át a díjat, az pedig látható volt, a szűk, földig érő ruhájának köszönhetően, hogy a pocaklakó kisfiú egyre nagyobb.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„Azt kívánom, hogy ötven év múlva is mindenki tudja ki az a Csobot Adél" – mondta a díjat szorongatva az énekesnő.

Sarka Kata nagy bejelentésre készül: Vajon mit titkol? http://www.life.hu/sztarok/20160318-sarka-kata-titkolozott-a-kamerak-elott-ujdonsagokkal-keszul-a-csinos-musorvezeto.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Sarka Katát faggatta, aki egyelőre nem szeretne nyilatkozni pár jövőbeli tervével kapcsolatban. TV + Sztárok--"Morális kérdés, hogy lesz-e csirkevágás a Farmon"http://www.life.hu/sztarok/20160318-a-farm-rtl-klub-uj-realityjerol-tudtunk-meg-kulisszatitkokat.htmlKónya Gergely, kreatív főszerkesztővel beszélgettünk, és megtudtuk, hogyan boldogulhatnak majd a versenyzők a középkori körülmények között. Sőt az is kiderült, hogy egy ismert arc fogja mentorálni a szereplőket. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs újra képernyőre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-sebestyen-balazs-visszater-a-gyertek-at-szombat-este-ujra-ismert-emberek-jatszanak-majd.htmlMárcius 26-án visszatér az RTL Klubra a népszerű gameshow, a Gyertek át szombat este. Persze a műsorvezető személye továbbra sem változik. TV + Sztárok--Vágó István bocsánatot kért Bajor Imre özvegyétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-vago-istvan-bocsanatot-kert-bajor-imre-ozvegyetol-ildiko-asszonytol.htmlHatalmas vita robbant ki az alternatív gyógyászat körül a Facebookon, Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán és a műsorvezető között. TV + Sztárok--Caramel: "Büszke vagyok Szilvire"http://www.life.hu/sztarok/20160317-molnar-ferenc-caramel-felesege-a-glamour-dijazottak-egyik-jeloltje.htmlMolnár Ferenc Caramel felesége, a szépséges Szilvi a Glamour Gála díjazottjai közt van. Caramel nagyon büszke rá.TV + Sztárok--67 éves lett a Dallas Bobbyja, Patrick Duffyhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-igy-nezett-ki-patrick-duffy-szinesz-aki-a-dallas-sorozat-bobby-ewing-formalta-meg.htmlNézd meg, mennyit változott az évek alatt a világhírű sorozat legismertebb színésze! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.