Varga Viktor: "Nincs köztünk semmi Cinthyával"

sztárpár TV2 Cinthya Dictator Nagy Duett szerelem Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és volt vagy jelenlegi párja, Cinthya Dictator együtt lépnek majd a TV2 Nagy Duett című műsorának színpadára. Az extravagáns párral villáminterjút készítettünk.

Végre megtudhattuk a sztárokat megénekeltető műsor párosait. A profi énekesből és lelkes amatőrből verbuválódott duettpartnerek közül kétségkívül Varga Viktor és Cinthya Dictator a legkülönösebb, akikről még mindig nem derült ki, újra egy párt alkotnak-e, vagy csak szédítenek minket és a rajongókat.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Hogyhogy így együtt? Eddig azt mondtátok, nem akartok együtt szerepelni.

"Külön hívtak fel minket, de végül együtt szerepelünk" – vágta rá Cinthya, akitől Viktor átvette a szót. „Nem akartunk együtt mutatkozni, de így alakult, ettől függetlenül még nincs köztünk semmi" – magyarázta az énekes, mire Cinthya durcáskodni kezdett: „Mi az, hogy még, én óvakodom a fajtádtól". Nos, elhallgattuk volna még a pár évődését, de inkább feltettük a következő kérdést.

Most együtt vagytok, vagy nem? Mi a hivatalos verzió?
„Nem! De biztos menni fog a közös munka, csak csókolózás és szex nélkül!" – mondta Viktor, aki hozzátette, lehet, hogy azért néha szexelnek is.

Hogy énekel Cinthya?
„Jó lesz, csak még gyakorolnia kell, hiszen a teljes nulláról kezdte. Most énektanárhoz is jár, mert nem értek a tanítás részéhez" - magyarázta az énekes.

„Viktor kedves és türelmes, azt hittem, majd balhé lesz, de egész jó fej" – mosolygott Cinthya, ezek után meg mindenki döntse el, ezek ketten imádják vagy gyűlölik-e egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.