Leonardo DiCaprio orángutánbébit szeretget - Fotó!

Indonézia fotó orángután állatvédelem Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színész egy hete Indonéziában utazgat, és a helyi állatvédőknek segédkezik. A sztár éppen az új környezetvédelmi projektjén dolgozik. 

DiCaprio pár nappal ezelőtt a Leuser Ecosystem névre hallgató természetvédelmi körzet egyik telephelyén fotózkodott, méghozzá egy elefánttal. A színész nagyon komolyan veszi a környezetvédelmet, így több civil szervezetet is támogat.

Forrás: Facebook/Leonardo DiCaprio

A szumátrai orángutánok veszélyeztetett fajba tartóznak, főleg az élőhelyük csökkenése miatt.

A Sumatran Orangutan Conservation Programme ilyen állatokkal foglalkozik, Leo pedig a jövőben őket is szeretné támogatni. Persze találkozhatott néhány orángutánnal is, köztük egy kölyökkel. A pillanatot sikerült megörökíteni, melyet a sztár posztolt is a közösségi oldalára.

Káromkodás és töménytelen nevetés: a hazai tévézés legjobb pillanatai! http://www.life.hu/sztarok/20160401-vicces-beszolasok-es-karomkodas-nezd-meg-a-hazai-tevezes-legnagyobb-bakijait.htmlÁprilis elseje alkalmából összeszedtük a legviccesebb és a legkínosabb televíziós jeleneteket, melyeket a mai napig örömmel indítunk el a legnagyobb videómegosztó portálon. Sebestyén Balázs, Lilu, és Azurák Csaba is helyet kaptak a listán. TV + Sztárok--Kisminkelték Berki Natasa Zselykét - A rajongók kiakadtak a fotó láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160401-hodi-pamela-fotoja-kislanya-sminkjen-borultak-ki-a-kovetoi-durva-kommentek.htmlProfi sminkes vette kezelésbe Berki Natasa Zselykét, az internet pedig szó szerint felrobbant Hódi Pamela erről készült fotója láttán. A követők szerint nem egészséges, ha egy óvodás korú kislányt sminkelnek. TV + Sztárok--Hová tűnt a sármos Antonio Banderas? Nagyon megöregedett a szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20160401-az-egykor-sarmos-antonio-banderas-nagyon-megoregedett.htmlSzinte sokkot kaptunk, amikor megláttuk az egykor szívdöglesztő Antonio Banderasról készült legújabb fotót, mely azt bizonyítja: sajnos a színész felett is eljárt már az idő. TV + Sztárok--Ne! Hosszú Katinka kopasz lett?http://www.life.hu/sztarok/20160401-hosszu-katinka-facebook-oldalan-tett-kozze-egy-kepet-amin-ugy-tunik-kopaszra-vagatta-hajat.htmlAz úszónő ma reggel sokkolta rajongóit egy előtte-utána fotóval, amin bizony úgy néz ki, mintha teljes egészében megszabadult volna hajkoronájától! TV + SztárokOrigoMacaulay Culkin újra a régi? Friss fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160331-macaulay-culkin-osszeszedte-magat-regi-fenyeben-maszkalt-reszkessetek-betorok-sztarja.htmlA Reszkessetek, betörők! sztárja az utóbbi években igencsak züllött életet élt, és színészi karrierjét is végleg feladta. A jelek szerint azonban most jó útra tért. TV + Sztárok--Íme, az első fotó az új Baywatch csapatáról! http://www.life.hu/sztarok/20160331-kikerult-az-elso-kep-a-baywatch-film-csapatarol.htmlDwayne "The Rock" Johnson büszkén osztotta meg rajongóival az exkluzív fotót, melyen a készülő film szereplői láthatóak. Észrevehetően nagyon örül annak, hogy ő is a csapat tagja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.