A teljesítmény nélküli celebnőknek olvasott be Kormos Anett

Fotó: Bácsi Róbert László - Origo -
celeb Kormos Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kormos Anett a minap Lilu pucér fotósorozata kapcsán fejtette ki véleményét, most pedig a bulvárlapok címoldalain gyakran szereplő, "teljesítmény nélküli" celebekről ír. 

"Bármennyire is akarja az ember, sajnos nem nagyon lehet elkerülni, hogy az ember találkozzon a legostobább, legsemmirekellőbb libák legnagyobb ön-és közbecsapásaival" - kezdi írását a wmn.hu-n (ahol a teljes cikket el is olvashatod) Anett. Ebből szemezgettünk:

"A témáról, hogy egyes nők, azt találják életük fő céljának, hogy kellően acélosra gyúrják a seggüket. És a legfőbb érdemeik is a testük, mellük, szájfeltöltésük köré csoportosulnak (...) Nem akarok belemenni abba, hogy kinek, mire mennyi ideje van. Hogy kinek van pénze, lehetősége a teste megformálására, és kinek nincs. (...) De tegyük fel, csak az én kedvemért, tegyük fel, hogy az átlag nőnek nem ez a fő célkitűzése. Hogy többre tartja magát ennél. Hogy értékpiramisa csúcsán nem a feszes segg áll"

Fotó: Bácsi Róbert László - Origo

"Viszont hadd kattanjak be újra és újra, amikor ezek az üresfejű asszonyok, lányok azt találják írni a félpucér fotójuk mellé, hogy te is meg tudod csinálni. Hát, persze hogy meg. Minden hülye meg tudja csinálni. Ez a lényeg. Ezért megy nekik is. Csak van, aki mást, többet akar az élettől."

"Egyesek számára fontosabb a külsejük állandó polírozása, mint a szellemük pallérozása (lásd például az írás, olvasás alapjainak elsajátítása). Hadd háborodjak fel azon, hogy egyes nők amiatt érzik szarul magukat, mert van rajtuk pár plusz kiló, ellenben egy csepp szégyenérzet sincs bennük szellemi, morális hiányosságaik, támadhatóságuk miatt."

"Állatira tele van már a hócipőm azokkal, akiknek a születését onnan datáljuk, amikor hozzámentek valakihez, aki gazdag. (...) Csak az nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet ennyivel beérni? Miért kell például gondolat, mondanivaló és tehetség nélkül képernyőre és címlapokra furakodni? Miért kell olyan pozíciókat kisajátítani, amelyekre érdemtelenek?"

"Tessék nem példát mutatni a tinilányoknak, a háziasszonyoknak, és az anyáknak. Ugyanis nincs mivel! A ma is leugrottam az új fitneszruhámba edzeni, a megint lement fél kiló az agyamból…bocsánat… a ma is lement fél kiló a csípőmből posztok helyett, olyanokat akarok látni (ha már muszáj), ami azt bizonyítja, hogy belül is van valami… fejben a műszempillák mögött, vagy a mellkasban a szilikon mögött."

Ezért kellett távozniuk a kollégáknak - Megszólalt a TV2 hírigazgatója Kökény-Szalai Vivien http://www.life.hu/sztarok/20160402-szemelyi-valtozasok-tv2-kokeny-szalai-vivien.html A TV2 Csoport korábban bejelentette, hogy az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien érkezésével megújulnak a vállalat hír és aktuális műsorai. Ennek részeként a Tények, a Mokka, az Aktív és a FEM3 Café szerkesztőségeiben átszervezések zajlanak, amik személyi változásokkal is járnak. A csatorna közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. TV + SztárokOrigoHajdú kártérítést követel Friderikusztólhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-hajdu-peter-karteritest-kovetel-friderikusztol.htmlNem marad következmények nélkül, hogy Friderikusz Sándor az utolsó pillanatban döntött úgy, semmilyen módon nem szeretne a TV2 képernyőjén megjelenni. Az Összezárva Friderikusszal műsorra ugyan korábban már megegyeztek Hajdú Péterrel - aki így reagált a tévés távozására - ám nem lesz folytatás. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko: "Te soha nem leszek TV2-s"http://www.life.hu/sztarok/20160402-vujity-tvrtko-kemeny-facebook-posztja.htmlA TV2-s elbocsátási hullámra Vujity Tvrtko a Facebookon is reagált. A posztot több ezren lájkolták. TV + Sztárok--Meg kellett szakítani az élő műsort Berki Natasa Zselyke miatt!http://www.life.hu/sztarok/20160401-az-elo-musort-meg-kellett-szakitani-berki-nati-miatt-aki-nem-birt-a-verevel.htmlIlyen felfordulást talán még senki sem okozott élő adásban. Berki Natasa Zselyke miatt félbe kellett szakítani a beszélgetést egy reggeli műsorban. TV + Sztárok--Örömhír! Régi szereplő tér vissza a Barátok köztbe!http://www.life.hu/sztarok/20160401-som-balogh-edina-visszater-a-baratok-koztbe-egy-idore.htmlA sorozat rajongói hamarosan egy ismerős arccal fognak találkozni ismét. Som-Balogh Edina egy időre újra a Barátok közt csapatát fogja erősíteni. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella nem megy az Összezárva Friderikusszal című műsorbahttp://www.life.hu/sztarok/20160401-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-nem-megy-az-osszezarva-friderikuszba.htmlA köztévétől decemberben menesztett műsorvezető megerősödött lelkileg, és új feladatok várják, amik reménnyel töltik el. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.