Vujity Tvrtko: "Nálam a nemi erőszak nem megbocsájtható!"

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
Kiss László vélemény nemi erőszak Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kiss László-üggyel kapcsolatban egyre többen fejtik ki véleményüket, ahogy tette ezt Vujity Tvrtko is a közösségi oldalán. Ahogy ő fogalmazott: szinte mindegy számára, hogy elkövetője megbánta-e utólag a tettét vagy sem, erre nála nincs bocsánat. 

Napokkal ezelőtt tört ki a botrány, amikor kiderült, hogy Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya több mint 50 évvel ezelőtt csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt börtönben ült.

Kiss László 2015. augusztus 19-én Forrás: MTI/Kovács Anikó

Az üggyel kapcsolatban sokan kifejtették a véleményüket, és rengeteg támadás érte a Magyar Úszó Szövetséget és Kiss Lászlót, aki végül lemondott szövetségi kapitányi posztjáról, és százhalombattai tiszteletbeli alpolgármesteri címéről is. A történteket Vujity Tvrtko sem hagyhatta szó nélkül, és a Faceboon osztotta meg véleményét.

Néhány gondolat Kiss László úszókapitány esetéhezA sajtó tele van a legendás kapitány botrányával. A bíróság bűnösnek...

Közzétette: Vujity Tvrtko official2016. április 6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.