Demcsák Zsuzsát is Kiss László tanította úszni

Forrás: TV2 -
úszás Demcsák Zsuzsa Kiss László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokkában beszélt először Demcsák Zsuzsa, hogy őt is Kiss László tanította úszni. Zsuzsa abban az időben semmilyen pletykát nem hallott, úgy gondolja, senki nem értesült a történtekről.

"Ő emlékszik rám, mindig mondta, ha találkoztunk, hogy a tanítványa voltam. Én nem, túl kicsi voltam, nyolcévesen hagytam abba, akkor mentem el röplabdázni. Amikor elkezdtem dolgozni az úszószövetségnél, mindig üdvözöltük egymást úgy, mint edző és tanítványa. Beszéltem erről édesanyámmal, ő sem tudott erről. A napokban, amikor nyilvánosságra hozták az ítéletet, akkor hallottam róla először. Édesanyaként teljesen egyértelmű, hogy mit gondolok erről. Nekem ez derült égből villámcsapás volt. Sosem gondoltam volna, felháborít, szörnyűséges. Az a kérdés, miért most derült ez ki? Kit akarnak ezzel bántani? Felhívtam Lacit, beszéltem vele. Kértem, hogy jöjjön be a Mokkába. Interjút szerettem volna készíteni vele, mindenki kíváncsi lenne arra, amit mond. De nem jött, pár nap nyugalmat szeretett volna" - mondta el a Borsnak a műsorvezető.

Forrás: TV2

Kiss László évekkel ezelőtti tettéről Sebestyén Balázs és Vujity Tvrtko is kifejtette véleményét.

Formás fenéken pózol Pumped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20160409-formas-feneken-pozol-pumped-gabo.htmlPumped Gabo Instagramja szinte mindent elárul a srác érdeklődéséről: edzés, nők, erotika.. TV + SztárokOrigoKéptelen feldolgozni a kirúgását Kárász Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-keptelen-feldolgozni-a-tv2-mokkabol-valo-kirugasat-karasz-robert.htmlKárász Róbert az elmúlt héten vezette utoljára a Mokkát. A műsorvezető közös megegyezéssel távozott a csatornától, de hogy miért, arról különféle pletykákis napvilágot láttak. Ő maga így beszélta történtekről. TV + Sztárok--Így búcsúztatta adásban Várkonyi Andi Azurák Csabáthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-igy-bucsuztatta-adasban-varkonyi-andi-azurak-csabat-aki-tavozik-a-tenyekbol.htmlAhogy megírtuk, Azurák Csaba április 8-án utoljára vezette a Tényeket. Kolléganője, Várkonyi Andrea meghatódva búcsúztatta. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett énekese, Pintér Tibor szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-pinter-tibor-szakitott-a-nagy-duett-enekese-rubint-reka-partnere.htmlA Nagy Duett sztárja élete legnehezebb időszakán van túl, hiszen a tavalyi év végén szakított kisfia édesanyjával. TV + SztárokOrigoMég titok, hogy tér vissza a Barátok köztbe Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160409-meg-titok-hogy-ter-vissza-a-baratok-koztbe-kiss-ramona.htmlHosszú ideig külföldön tartózkodott Kiss Ramóna. A színésznő szünetet kért a Barátok kjözt produkciótól, így a friss anyuka, zsófi, egy időre eltűnt a nézők szeme elől. TV + Sztárok--Sarka Kata lett a legdögösebb és a legegyoldalúbb Instagram-sztár http://www.life.hu/sztarok/20160408-sarka-kata-olvaso-szavazas-o-lett-a-legdogosebb-instagram-sztar-fotok.htmlTöbb ezer Life.hu olvasó szavazott a napokban, hogy ki Magyarország legsokoldalúbb ismert hölgye. A lista bár igen hosszú volt, egy jelölt toronymagasan nyert a mini versenyünkön. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.