"Percekig zúgott a vastaps" - Szívszorító módon üzent Kulkának Vujity Tvrtko

Forrás: TV2 -
Kulka János erő agyvérzés stroke üzenet Vujity Tvrtko vastaps előadás Tiszaújváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riporter előadása során arra kérte a közönséget, vastapssal küldjenek erőt a lábadozó színművésznek.

Vujity Tvrtko csütörtök este Tiszaújvárosban tartott előadást. Mint hivatalos közösségi oldalán írta, előtte az utolsó színháztermi előadás épp Kulka János estje volt.

"

Előadásom megkezdésekor - rendhagyó módon - azt kértem az én drága közönségemtől, hogy úgy küldjünk erőt, ahogy azt egy művész a legjobban szereti, ahogy őt legjobban elismerjük"

Kulka Jánost kedden este a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani – ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. A legutóbbi értesülések szerint Kulka János egy vérrög okozott sztrókot, a színész a legfrissebb hírek szerint pedig magához tért az életmentő beavatkozás után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.