Varga Izabella forgatás életstílus Barátok közt kiszámíthatatlanság jóga RTL Klub kaotikus állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője bevallottan a jóga szerelmese, hiszen már az első gyakorláskor euforikus élménnyel gazdagodott. A színésznővel elmélyülésről és teljes kikapcsolódásról beszélgettem.

Varga Izabellát meginvitáltam a jógaórámra, és be kell vallanom, az a nyugalom és harmónia, ami belőle áradt, nagyon jó hatással volt rám. Van úgy, hogy oktató és tanítványa olyan összhangba kerül, hogy a gyakorlás egészen különös atmoszférában zajlik.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Többször is nekirugaszkodtam már a jógának, elsősorban egyedül és otthon, amikor pedig időm engedi, ellátogatok különböző jógaórákra. Az állandó harc az idővel és időtlenséggel megnehezíti számomra a rendszeres edzések beiktatását az életembe. A forgatások miatt, kiszámíthatatlan, mikor vagyok szabad, hétről hétre mindig más a beosztásunk, általában pénteken tudjuk meg a jövő heti órarendet. Még ekkor is történhetnek változások, hiszen igazodni kell az időjáráshoz, az autódefektekhez vagy az influenzaszezon kihívásaihoz.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Kaotikus életstílusban vagyok kénytelen élni, aminek az egyik árnyoldala, hogy nehéz beiktatni a rendszerességet.

Bevallom, ez időnként elkeseredettséget vált ki belőlem, amikor felismerem, hogy ismét nem sikerült eljutni jógára, edzésre. Ezért is van olyan fitneszbérletem, ami reggeltől estig érvényes, és bármikor bármennyi időre beeshetek a terembe. Emellett pedig van a szerelem, a jóga, és annak már örülök, ha heti kétszer eljutok órára” – kezdte a színésznő, aki az első Bikram-jógaórán beleszeretett a gyakorlásba.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Azt éreztem, hogy el tudom engedni a zakatoló gondolatokat, és elmélyült kapcsolatba kerül a testem a lelkemmel.

Ez euforikus élmény volt számomra. Később ezt az érzést kerestem újra és újra,

a Bikram-órákon. Van, hogy rossz napom van, és nem úgy megy, ahogy szeretnem, és van, amikor öt percnek tűnik a másfél órás gyakorlás” – magyarázta Iza, aki azt is bevallotta, hogy minden jógaóra után azt érzi, hatalmas utat tett meg, de még messze van a végcéltól és a tökéletes végrehajtástól.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Nem elvonatkoztatható az életformánktól, hogy ki mikor és hogyan tud elmerülni a spiritualitásban. Az én életem jelen pillanatban a maga szétszabdaltságával és a sok feladattal még nem tart ott, hogy a spiritualitással úgy foglalkozzak, ahogy arra igényem lenne.

Nagyon vonz a nyugalom, az elmélyedés, a befelé utazás és az eltávolodás attól a pörgéstől, ami nap mint nap körbevesz.

Egyelőre csak ideig-óráig tudok kiszakadni, de hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje” – mosolygott a színésznő.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„A bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság állandó útitársaim, éppen ezért mindennél fontosabb számomra megtalálni a belső békét.

Azt gondolom, azok a különös pillantok, amik egy napon belül fontosakká válnak, amikben megállhatok, vagy amikre rácsodálkozhatok, felszabadítanak, megnyugtatnak, és ezekbe tudok kapaszkodni.

Lehet ez a kislányaim arca, amikor integetnek a suli előtt, vagy a napsütés, amikor suhanok az autópályán, a sminkeslány kiskutyájának szeretete, amikor az ölembe fészkeli magát a sminkszékben, egy finom alma harsogó hangja, és sorolhatnám a végtelenségig...

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Kacérkodom a gondolattal, hogy egyszer majd jógát tanítsak,

hogy egy szép napon leteszem a voksom egy nyugalmasabb életforma mellett. Nagy kihívás lenne, és én imádom a kihívásokat. Tudom, hosszú tanulás előzi meg, de itt még a tanulási folyamat is maga a csoda. Azonban egyelőre ennek még nem jött el az ideje. Imádom a munkám, és nem tudnék lemondani róla, inkább kibékülök a rapszodikus hétköznapokkal.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Jelenleg magamat fejlesztem, hogy minden porcikámmal tisztában legyek, és helyesen, pontosan tudjam elvégezni a gyakorlatokat. Fantasztikus érzés, amikor egy ászanában felfedezem a flow-t, és egységben érzem a testem és a lelkem. Ez számomra a teljes elmélyülés, megtisztulás és kikapcsolódás...”

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, Sarka Katán csavartunk egyet. Larion Zoé és Müller Attila páros jógán tündökölt. Iszak Eszti remek jógapartnernek bizonyult. A Pesti Színházban a díszletek között jógáztunk Mauglival és Bagirával. Som-Balogh Edina még a legnehezebb jógapózban is remekül érezte magát. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai hárman is vállalkoztak arra, hogy velünk jógázzanak. Sugár Berci átvette az irányítást, és mi tanultunk tőle új ászanákat. Vásáry Andréval napsugaras jógaórán nyújtottunk és lazítottunk. Aleskával a föld felett lebegtünk.
Vicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoDukai Regina: „Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-dukai-regina-modellt-jogaorara-vittuk-mivel-o-mar-gyakorlott-jogazo-a-nehezebb-aszanakat-is-ugyesen.htmlA modellt régóta szerettem volna elcsalni a jógaórámra, amikor igent mondott, tudtam, ez egy igazán csajos gyakorlás lesz. Ez Zsír!--Jógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoJógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--Fejre állítottuk Józan Lászlót – aztán ő is minkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151021-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-jogara-vittuk-es-fejre-allitottuk.htmlA Life.hu újságírója meginvitálta gerincjógaórájára a Barátok közt sztárját, akivel még a fejállás is pofonegyszerű volt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.