Páros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoét

Larion Zoé szexi ászana Müller Attila test nyújtás jóga páros jóga gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött.

A pár örömmel mondott igent, amikor meginvitáltam őket a jógaórámra, ahol természetesen páros jógagyakorlatokkal készültem. Zoé és Atti nagy mosollyal és malával (gyöngyfüzér, rózsafüzér) a nyakában érkezett. Amikor megláttam őket, tudtam, hogy ez egy remek hangulatú foglalkozás lesz. A kreatív szerelmesek olyan jól érezték magukat, hogy elhatározták, egyszer majd akkor is ellátogatnak az órára, amikor nem csattogunk körülöttük fényképezőgéppel.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Régebben több időm volt, és rendszeresen jártam jógázni, nagyon szerettem, és nemcsak azért, mert megnyújtja az izmokat, és átmozgatja a testet, hanem a jógaórák hangulatát, a meditálást, a füstölőket is kedvelem. Vallási tekintetben nem vagyok elkötelezett, de például a prána nadi gyógyászatba már belekóstoltam, szoktam is alkalmazni az ott tanultakat, a meditáció pedig megnyugtat" – kezdte Zoé.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Nagyon sok szempontból az a kapcsolatunk egyik alapja, hogy vallásról és világszemléletről egyformán gondolkodunk. Én is prána nadizom, érdekelnek a keleti filozófiák, keleti harcművészetekkel is foglalkozom. Régebben karatéztam, ahol a mesterem által tanított nyújtógyakorlatok hasonlítanak a jógaászanákhoz" – magyarázta Attila a jógaóra előtt.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

A szerelmesek a páros gyakorlatokat tökéletesen végrehajtották, és csak egy-egy apró javításra volt szükség. Zoé alkata teljesen passzol a jógához, Attilán pedig látszott, hogy megfelelő testtudattal rendelkezik. Így aztán még a nehezebb ászanákat is simán végrehajtotta a páros.

„Voltunk már együtt jógaórán, de ott külön-külön gyakoroltunk. Azért tetszett a páros jóga, mert sokkal hatékonyabban tudtuk nyújtani az izmokat egymásnak köszönhetően" – mondta Zoé.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Szerintem egy pár, ha harmóniában van egymással, akkor ez egy újabb remek kaland a kapcsolatukban, ha azonban egymásra sem tudnak nézni, akkor nyűg a páros jógaóra. Természetesen az is fontos, hogy mindketten nyitottak legyenek rá, erőltetni azonban nem szabad" – mosolygott Attila, aki azt is elárulta, szoktak úgynevezett relaxnapokat tartani, amikor megadják a módját egymás kényeztetésének.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Közös fürdőzés, virágszirmok a vízben, masszázs, füstölő, kedveljük az ilyen meghitt, lazító programokat. A lakásunkban is vannak Buddha-szobrok, keleti tárgyak, ilyenkor olyan, mintha Indiában lennénk" – mosolygott sejtelmesen Attila.

Nézd meg galériánkat a sztárpár jógaórájáról!

/1512/Zo___20151210131358

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, a Hot Men Dance szexi táncosai tökéletes felsőtestet villantottak. Molnár Andi lement nekünk spárgába, Sarka Katán pedig csavartunk egyet.
Molnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--Istenes Bencét kicsavartuk - Jógaórára vittük a műsorvezetőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-istenes-bencet-az-rtl-klub-musorvezetojet-egy-jogaorara-vittuk-ahol-kicsavartuk-es-megneztuk.htmlA pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoFejre állítottuk Józan Lászlót – aztán ő is minkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151021-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-jogara-vittuk-es-fejre-allitottuk.htmlA Life.hu újságírója meginvitálta gerincjógaórájára a Barátok közt sztárját, akivel még a fejállás is pofonegyszerű volt. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Katán csavartunk egyet – Jógára vittük a modellthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-sarka-katan-csavartunk-egyet-jogara-vittuk-a-modellt-ahol-nagyon-jol-teljesitett.htmlA kétgyermekes családanya mindig top formában van, és a sportok szerelmese. Amikor meghívtam a jógaórámra, azonnal igent mondott, bár életében másodszor próbálta ki a csavaros ászanák világát. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoJógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.