Elizabeth Olsen mellei majdnem kiugrottak az estélyiből

színésznő estélyi Elizabeth Olsen Bosszúállók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Elizabeth Olsen jelenleg az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet promózza, így kedden Londonba utazott, ahol elegáns és letisztult stílusa mellett óriási melleit is megmutatta.

Míg az Olsen ikrekre rá sem ismerünk, mert az arcuk mára teljesen eltorzult a sok plasztikai beavatkozás miatt, addig hugicájukat, Elisabeth Olsen-t újabb és újabb oldaláról ismerhetjük meg. Legutóbb például a Bosszúállók: Ultron kora című film bemutatóján teljesen letaglózott minket a remek stílusával, és

ez most sem volt másképp!

Elizabeth nemrég Londonban járt - mivel a Polgárháború című filmet promózza - ezúttal viszont az egyszerű és elegáns megjelenése mellett megcsodálhattuk kebleit is.

Forrás: citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

http://www.life.hu/drlife/20150612-ashley-olsen-sulyos-betegseggel-kuzd.html

Egyre rosszabb állapotban van az Olsen ikrek egyik tagja. Ashley Olsenről alig egy hónapja derült ki, hogy szörnyű betegséggel küzd, most pedig aggasztó hírek érkesztek a világsztárról. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.