Rosszabbodott Ashley Olsen állapota

Forrás: AFP/Stan Honda -
betegség világsztár Ashley Olsen súlyos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre rosszabb állapotban van az Olsen ikrek egyik tagja. Ashley Olsenről alig egy hónapja derült ki, hogy szörnyű betegséggel küzd, most pedig aggasztó hírek érkesztek a világsztárról.

Alig látni mostanában a mindenki által imádott Olsen ikreket. A lányok az utóbbi években saját divatmárkát alapítottak, és ebbe fektették minden idejüket. Mary-Kate Olsen szinte a felismerhetetlenségig eltorzította az arcát, miután tavaly átesett egy plasztikai műtéten. Testvére, Ashley pedig elkapta a kullancsok álltal terjesztett Lyme-kórt, és azóta kezelés alatt áll - írja a Mirror.

Forrás: AFP/Stan Honda

Egy nevét elhallgató forrás szerint a 28 éves divattervező későn vette észre a tüneteket, és egyelőre nem hatnak kellőképpen a gyószerek sem, így sajnos a betegség késői stádiumában áll. Sőt, a haja is elkezdett hullani, így nem szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.