Római vakáció: Kiss Ramóna és Nyári Dia együtt pörögnek az olasz fővárosban

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna -
Vakáció Olaszország Nyári Diana utazás Barátok közt Róma Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznői nagyon jó barátságban vannak, és együtt utaztak Olaszországba, ahonnan szuper fotót posztoltak.

Rami és Dia remekül mutatnak együtt - ezt már több szexi fotón is bizonyították. Legutóbb akkor, amikor azon versenyeztek, melyikük csücsörítős szája a dögösebb. Sőt, a két lány össze is költözött Dia szakítása után, így egyértelmű volt, hogy a római vakációra is együtt utaznak, ahonnan vicces csajoskodó fotóval lepték meg rajongóikat.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna
Beférkőzött a feszültség a pucér álomszigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20160509-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-meztelen-tarskeresojebe-beferkozott-a-feszultseg.htmlÚgy tűnik, az új szereplők érkezésével bomlik az udvarias és óvatos puhatolózás az Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjében. TV + Sztárok--Bódi Margó luxusverdában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160509-bodi-margo-bodi-guszti-felesege-egy-luxusautoban-menozott.htmlA Bódi család legismertebb asszonya egy gyönyörű autóban pózolt, úgy ahogy az igazi nagymenők. TV + Sztárok--Hoppá! Szinetár Dórára rá sem ismerni legutóbbi szelfijénhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-szinetar-dorara-szinesznore-ra-sem-ismerni-legutobbi-szelfien.htmlA színésznő a szemüvegben és a jó kislányosan belőtt frizurával olyan, mint egy eminens gimnazista. TV + Sztárok--Justin Bieber az arcára tetováltatott - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160509-justin-bieber-uj-tetkoval-villog-a-sztar-az-arcara-tetovaltatott-foto.htmlA sztár a jelek szerint nem tud betelni a tetoválásokkal, így egy újabb merész dologra vállalkozott: mostantól az énekes arcán egy különleges minta díszeleg majd. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szado-mazo csizmában szexiskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-demcsak-zsuzsa-szado-mazo-csizmaban-szexiskedett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA műsorvezető, akit a múlt héten ittas vezetésért kapcsoltak le a rendőrök, a Nagy Duett színpadán rettentő hamisan énekelt, de dögös divatbemutatója azért elvitte a produkciót. TV + Sztárok--Berki Krisztián combos transzvesztita showt tolt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-berki-krisztian-fesus-nellyvel-combos-transzvesztita-showt-tolt-a-nagy-duettben.htmlA macsóért, aki egy hét alatt hízott 14 kilót, az egész produkció alatt drukkoltunk, hogy el ne vágódjon, hiszen forrónadrágban és arany felsőben próbált görkorcsolyázni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.