Bochkor Gábor: "Nem voltak és nincsenek anyagi gondjaink"

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, megviselte a Tényektől való távozás Várkonyi Andreát.  Évekkel ezelőtt Bochkor Gábor került hasonló helyzetbe. Akkor Andi állt mellé, most pedig a rádiós lett párja támasza. 

Bochkor Gábor arról beszélt, miként élte meg a rádiós munkája elvesztése körüli időszakot. "Az égvilágon semmihez nem értek, bár van egy becsületes szakmám: nyelvész vagyok. Mondjuk el tudtam volna menni tanítani vagy tolmácsolni, de eszembe sem jutott. Egyébként nem voltak és nincsenek anyagi gondjaink, takarékos ember vagyok, óvatos duhajként mindig behúzom a kéziféket. Volt és van annyi tartalékunk, hogy egy ilyen időszakot kibírjunk. Andi gyűlöli, amikor azt mondom, a család olyan, mint egy nagyvállalat, amit működtetni kell, döntéseket kell hozni. Vannak benne hullámvölgyek, mélypontok, anyagi viták, rossz befektetések, krízishelyzetek érzelmileg is. Ezeket meg kell oldani, az örömöket, a sikereket pedig meg kell tudni élni" - nyilatkozta a Bestnek rádiós.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.