A csalásért elítélt Zalatnay Sarolta nem ismeri el tartozását

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta elítélt csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellélegezhetett az énekesnő, ugyanis annak ellenére, hogy az ügyész súlyosbítást kért, nem kell börtönbe vonulnia. Cini az ítélet ellenére azt állítja, hogy nem tartozik.

Ismét a bíróság elé kellett állnia Zalatnay Saroltának, csalással vádolták az énekesnőt. A vád szerint Cini csaknem kétmillió forinttal tartozik az egyik állatvédelmi alapítvány alapítójának. Zalatnay és a lánya is reménykedett, hogy nem kerül újra börtönbe.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Egész éjjel nem aludtam, ott volt a fejemben, hogy mi van, ha még egyszer megtörténik" - mondta Cini, aki egyszerre volt bosszús és megkönnyebbült az ítélethírdetés után. Az énekesnő jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott folytatólagosan elkövetett csalásért, és pártfogót rendeltek ki mellé. Nem ezt várta, szerinte az ítélet a múltjának szól.

Forrás: Facebook/Mokka

"Ez egy eredendően eldöntött ítélet volt, ami a személyemnek, a múltamnak szólt. Megkönnyebbülten vagyok bosszús.

Most is állítom, hogy nem kaptam pénzt, csak az autó lízingjére. De azt sem kértem, egyszerűen bement egy bankba és befizette

az autóm elmaradt lízingjét. Azt nem tudom, hogy miből fogom kifizetni, de az állítólagos tartozást nem ismerem el. Már eddig is törlesztettem volna, ha igaz lenne ez az egész" - mondta az énekesnő a Borsnak. Az énekesnő azt állítja, nagyon rosszak az anyagi körülményei, ugyanis egy másik tartozását is fizetnie kell, de ennek ellenére állítólag egy Mercedes típusú autóval érkezett a tárgyalásra, ami nem erről árulkodik. Cini azt is elárulta, hogy lánya, Niki jó munkát kapott Angliában és mindenben segíteni fogja őt. Fel van készülve arra is, hogy az alapítvány alapítója polgári peres eljárásban fogja követelni a pénzét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.