Bud Spencer legjobb magyar barátja: “Nehéz felfogni, hogy távozott közülünk”

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Marcus Brandt -
barát gyász magyar Bud Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb pofonosztó és nevettető 86 éves korában távozott, a szomorú hírről családja tájékoztatta a sajtót és a rajongókat. Itthon mindenkit lesújtott Bud Spencer halála, legjobb magyarországi barátja fel sem fogja, hogy már nincs köztünk.

Bud Spencer mindig odafigyelt a magyar rajongóira, még a honlapja is elérhető volt magyar nyelven. Az itthoni fanok megemlékezést tartottak az Olasz Nagykövetség épülete előtt, ahol ott volt Bud Spencer egyik legjobb magyarországi barátja is.

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Marcus Brandt

“Nehéz felfogni, hogy távozott közülünk. Legutóbb, amikor találkoztam vele arra kért, hogy szólítsam Carlitóonak, mert így hívják őt a legjobb barátai, és engem is annak tart. Úgy terveztük, hogy együtt ünnepeljük a lányom szülinapját, de ez már csak terv marad. Kiváltságosnak éreztem magam, hiszen a család beengedett a magánéletébe. Mivel az egészsége és a fájó lába miatt Carlo már nem tudott kimozdulni, mindig én mentem hozzájuk,

egyszer egy vízilabdát is vittem neki, amit aláírt a magyar válogatott. Amikor kézhez vette, csókolgatni kezdte. A sportot sokkal többre tartotta, mint a filmet”

- mondta a Blikknek Forgács László, de nem ő az egyetlen, aki személyes kapcsolatot alakított ki a legendával. Engyel Rékát és Almássy Dávid Bud Spencer családjával ünnepelték az eljegyzésüket. “A párom egy nappal a találka előtt kérte meg a kezem, a Pedersoli családdal már arra koccintottunk. Nagyon aranyosak voltak” - mesélte Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.