Tatár Csilla: "Nem vagyok szépségkirálynő alkat"

terhesség fogyás szépségverseny köztévé Tatár Csilla Magyarország Szépe hízás A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország szépe szépségkirálynő-választás műsorvezetőjét arról faggattam, ő valaha elgondolkodott-e azon, hogy megmérettesse a szépségét.

Tatár Csillára nem lehetett nem odafigyelni a szépségkirálynőket bemutató sajtótájékoztatón. A műsorvezetőn már nyoma sincs a terhesség alatt felszedett pluszkilóknak. Csilla A Dal alatt hangoztatta, hogy nem küzd a felszaladt súlyfelesleggel, mert az anyaságra koncentrál. Most azonban úgy tűnt, újra a régi, és dögösebb, mint valaha.

Csilla ragyog munka közben Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Őszintén mondom, hogy nem érdekelt A Dal alatt sem, hogy visszanyertem-e a szülés előtti alakom. Mégis mindenki ezzel foglalkozott, így nem tudtam kizárni, hogy ne arról szóljanak a hírek, mennyit híztam, vagy fogytam. Folyamatosan odafigyelek magamra, a sport mindig az életem része volt, és ennek meg is van az eredménye.

A terhesség kilenc hónapja, a szülés és az utána lévő időszak megviseli egy nő testét, és időt kell hagyni a regenerálódásra.

Nem értettem, miért versenyeznek azon a nők, hogy ki tud előbb úgy kinézni, mint ahogy szülés előtt kinézett. A dal alatt is bosszantott, hogy mindenki a súlyommal foglalkozik” – kezdte Csilla.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Itt, a sajtótájékoztatón szebbnél szebb lányok vesznek körül, figyeled őket, kiből lehet királynő?
Nagyon csinosak a lányok, az idei mezőny jobban tetszik, mint a tavalyi. Mindenkit még nem volt időm végigpásztázni. Sok múlik azon, hogy a táborban, amikor megismerem őket, hogyan hatnak rám. Interjúkat fogok velük készíteni, és ott lesz idő megismerkedni mindenkivel. Július 17-én pedig a Magyarország szépe választáson kiderül, hogy a zsűri kire szavazott, és ki lesz hazánk legszebb hölgye 2016-ban.

Valaha megfordult a fejedben, hogy elindulj egy szépségversenyen?
Neeem, soha! (nevet) Tőlem távol áll a szépségversenyek világa. Sosem gondolkodtam azon, hogy jelentkezzek. Aranyos a feltételezés, de

nem vagyok szépségkirálynő-alkat. Ezzel nem azt mondom, hogy elégedetlen lennék magammal, de ez nem az én világom.

Tatár Csilla és Sarka Kata a Miss World Hungary, Magyarország szépe sajtótájékoztatóján Fotó: Hirling Bálint/Origo

A nyár, hogy telik, kisfiaddal, Milánnal tudsz elég időt tölteni?

Kivettem a szabadságomat, így sokat tudtam és tudok is Milánnal lenni. Mindenhová viszem magammal, megyünk majd Horvátországba és a Balatonra.

A kisfiamnak remek személyisége van, szereti a társaságot, az embereket. Nyugodt gyerek, végigalussza az éjszakát. Kiegyensúlyozott vidám baba, de emellett akaratos, amit eltökél, azt véghez viszi.

Amikor a játszótéren vagyunk, jön-megy, ismerkedik a többi gyerekkel, és csak néha tekint hátra, ott vagyok-e még. Mindig feltalálja magát. Nekem most az a fontos, hogy az ő kis világát megteremtsem és rendben tartsam. Öröm nézni, ahogy fejlődik, ahogy napról napra alakul az egyénisége.

Cinthya Dictator életveszélyes kalandra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-cinthya-dictator-varga-viktor-szerelme-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-a-hungaroringen.htmlVarga Viktor örök szerelme, a Hungaroringen pattant egy brutál gyors kocsiba és mutatta meg milyen, amikor igazán beindul. TV + Sztárok--Hoppá! Így énekel kisbabájának Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-csobot-adel-enekesno-duettpartnerek-lettek.htmlA sztárpár csemetéjének jó dolga van, hiszen igazán vidám családba látta meg a napvilágot. Amikor a boldog szülők dalra fakadnak, akkor biztos, hogy a kis Natan jókat mosolyog. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi: „Olyan párom van, aki a maximumot hozza ki belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20160627-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-elmeselte-hogy-olyan-parra-lelt-aki-a-maximumot-hozza-ki.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjéről mostanában kevesebbet hallani, így gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogyan telik a nyár, készül-e már az esküvőjére, és beindult-e az új vállalkozása? TV + Sztárok--Puskás Peti: „A vizsgaidőszak valójában a nyári bulik előtti méregtelenítés"http://www.life.hu/sztarok/20160619-puskas-peti-az-xfaktor-mentora-ganxsta-zolee-zenesz-es-puskas-dani-a-bulikrol-es-a-tanulasrol.htmlNapszemcsi fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz – ezzel az elhatározással vette a nyakába a várost Puskás Peti, Puskás Dani és Ganxsta Zolee. TV + Sztárok--Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--Linczényi Márkó: „Két gyönyörű bringával érkeztem”http://www.life.hu/sztarok/20160621-linczenyi-marko-a-kolin-egyuttes-frontembere-a-hungarys-got-talent-zsuritagja-megmutatta-baratnojet.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagja eddig féltve őrizte csoda szép barátnője inkognitóját, ám most egy sajtóeseményen együtt jelentek meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.