Várkonyi Andrea TV2 műsorvezető Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban Várkonyi Andrea leváltásáról és utódjáról is sokat olvashattunk. Állítólag a műsorvezető nagyon kiborult attól, hogy távoznia kellett és hogy helyét Marsi Anikó vette át. A volt híradós őszintén beszélt terveiről és érzéseiről a Best Magazinnak.

Mint arról beszámoltunk, Várkonyi Andrea április végén 15 évnyi híradózás után elbúcsúzott a Tényektől, ám akkor még nem tudta hogyan tovább, most viszont már konkrét tervei vannak.

Azurák Csaba és Várkonyi Andrea Forrás: TV2

"A búcsúzást követő napokban pontosan olyan lelkiállapotban voltam, mintha szakítás után lettem volna. Érdekes módon, ugyanazokon a stációkon mentem keresztül, mintha a szerelmem hagyott volna el: egyik pillanatban szidtam, hogy miért lépett le, majd örültem, hogy így alakult, mert ha nem így lett volna, akkor én hagyom faképnél" - mesélte Andrea, aki azt is elárulta, biztos volt benne, hogy

a káoszban ott rejlik az újrrakezdés lehetősége.

Forrás: TV2

A volt híradós azt is elárulta, hogy hamarosan visszatér a képernyőre, ráadásul egy olyan műsorral, amiben a nézők a személyiségét is megismerhetik.

"Végre kiderül, hogy van lábam is" - viccelődött Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.