Céline Dion olyan, mintha kicserélték volna

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
Jimmy Fallon Céline Dion éneklés Tonight Show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő óriási tragédián ment keresztül, azóta mégis olyan, mintha kicserélték volna. Megmutatta vagány, belevaló oldalát, amit eddig nem láthattunk

Céline Dion óriási tragédián ment keresztül, amikor elveszítette férjét, azóta viszont mégis sokkal nyíltabbnak tűnik. A Tonight Show vendégeként mutatta meg azt az oldalát, amit még soha nem láthattunk. Az énekesnő mintha az utóbbi hónapokban a kifinomultan elegánsból átalakult volna vagány, belevaló nővé.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

Jimmy Fallon műsorában nagyon nehéz feladatot kapott Céline Dion. Ismert előadók számait kellett elénekelnie, de nem ám akárhogy, hanem klasszikus stílusban. Remekül vette az akadályokat az énekesnő, elképesztő, hogy mire képes!

David Beckham a személyi edzőjével kavar?http://www.life.hu/sztarok/20160722-sokak-szerint-david-beckham-vonzodik-a-szemelyi-edzojehez.htmlÚgy tűnik, válságban van a sztárpár házassága, sőt egyesek szerint a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár már külön háztartásban élnek. Újabban már az a hír is szárnyra kapott, hogy David a személyi edzőjével kavar. TV + Sztárok--Till Attila elhagyná Magyarországot Amerikáért?http://www.life.hu/sztarok/20160722-till-attila-akar-hosszabb-ideig-is-el-tudna-kepzelni-az-eletet-amerikaban.htmlTill Attila és felesége már régóta tervezte, hogy egyszer ellátogatnak New Yorkba. Az álmuk pedig végre valósággá vált, ráadásul a műsorvezető olyannyira megszerette a várost, hogy még azt is el tudná képzelni, hogy egy-két évig ott éljen. TV + Sztárok--Robbie Williams az anyósával osztja meg a hálószobáját?http://www.life.hu/sztarok/20160722-robbie-williams-az-anyosaval-osztja-meg-a-haloszobajat-vagy-megsem.htmlSzokatlan fotót osztott meg a nyilvánossággal Robbie Williams felesége, Ayda Field. Úgy tűnik, hogy családi életükben teljesen elfogadott, ha Robbie, az anyósa és Ayda egy ágyban szunyókálnak. TV + Sztárok--Sarka Kata megszólalt a szexvideós botránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-sarka-kata-facebookon-szolalt-meg-nem-o-az-a-celebfeleseg-akit-a-szemelyi-edzoje-szexvideokkal.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házasságának válsága tegnap robbant a magyar sajtóban. Azóta sokan találgatják, vajon mi állhat a háttérben, és a jelek szerint sokak fejében az is megfordult, hogy Sarka Kata lehet az a celebfeleség, akit edzője szexvideók közzétételével zsarol. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie tényleg hónapok óta külön él férjétől?http://www.life.hu/sztarok/20160722-angelina-jolie-tenyleg-honapok-ota-elkoltozott-ferjetol-vagy-megsem.htmlVajon tényleg elmúlt a szerelem Hollywood álompárja között? Sokak szerint igen, ráadásul olyan hírek is felröppentek, hogy a színésznő hónapok óta nem is él egy fedél alatt férjével. TV + Sztárok--Rendőrök várták Németh Kristófot, majdnem rabosítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-nemeth-kristof-majdnem-racs-moge-kerult-rendorokkel-kellett-megkeresniuk-az-edesanyjat.htmlA színész elöször szólalt meg, mióta felmerült, hogy rokkantkártyával parkolt. Elmondása szerint ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja az igazolványt. A Mokka két műsorvezetője a hamarosan bemutatásra kerülő Billy Eliott kapcsán beszélgetett Németh Kristóffal, de nem tudtak elmenni a héten felkapott hír mellett sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.