Várkonyi Andrea iskola pszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Ez a hír pedig Várkonyi Andrea életét is gyökeresen megváltoztatta: felvették pszichológia mesterszakra.

A TV2 egykori műsorvezetője, nem unatkozik. Az már kiderült, hogy hamarosan visszatér a képernyőre, ráadásul egy olyan műsorral, amiben a nézők a személyiségét is megismerhetik. Ezen kívül túl van már egy családi nyaraláson, és kedden tudta meg, hogy felvették pszichológia mesterszakra, az államilag finanszírozott képzésre.

Forrás: TV2

„Utazásból utazásba telik a nyár, a vizsgaidőszakon túl vagyok. Tegnap tudtam meg a felvételi ponthatárokat. Mesterszakra felvételiztem pszichológiára, és felvettek... boldog vagyok" – mesélte.

David Beckham visszatér a Real Madridba és a mozivászonra ishttp://www.life.hu/sztarok/20160727-a-sztarfocista-david-beckham-visszater-a-real-madridba-es-a-mozivaszonra-is.htmlAz elkövetkezendő időszakban egyre többször hallhatunk majd a volt focistáról, ugyanis David Beckham képviseli majd egykori csapatát, a Real Madridot. Sőt, állítólag színészi karrierjét is folytatja! TV + SztárokAFPEgy kép, dupla élvezet: Cristiano Ronaldo a szexi Jason Stathammel feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160727-cristiano-ronaldo-jason-stathammel-logott.htmlA focista és családja nemrég még Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Amikor pedig visszatért a szárazföldre, akkora mázlija volt, hogy nem mással, mint Jason Stathammel futott össze. TV + Sztárok--"Sarka Kata most válságban van a társával"http://www.life.hu/sztarok/20160726-sarka-kata-nehez-idoszakon-megy-keresztul.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSebestyén Balázs bátor döntést hozott: a puccskísérlet másnapján elutazott Törökországbahttp://www.life.hu/sztarok/20160726-sebestyen-balazs-bator-dontest-hozott-es-elutazott-torokorszagba.htmlSebestyén Balázs néhány órával a katonai puccs kitörését követően repült Törökországba feleségével és két kisfiával. TV + Sztárok--Debreczeni Zita megtalálta a Nagy Őt! - A szépség új férfit ölelgethttp://www.life.hu/sztarok/20160726-debreczeni-zita-megtalalta-a-nagy-ot.htmlÚgy tűnik, hogy a szépség lecserélte kedvesét, Giannit, és már egy másik férfit ölelget. Na jó, csupán egy kép erejéig, és teljesen érthető okokból, hiszen Zita nem mással, mint Mr. Biggel futott össze Budapesten. TV + SztárokOrigoRobbie Williams az anyósával osztja meg a hálószobáját?http://www.life.hu/sztarok/20160722-robbie-williams-az-anyosaval-osztja-meg-a-haloszobajat-vagy-megsem.htmlSzokatlan fotót osztott meg a nyilvánossággal Robbie Williams felesége, Ayda Field. Úgy tűnik, hogy családi életükben teljesen elfogadott, ha Robbie, az anyósa és Ayda egy ágyban szunyókálnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.