30 képzett harcos fog vigyázni Rihannára a Szigeten

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
biztonsági őr Sziget Rihanna harcos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legismertebb sztár a világon Rihanna, rengeteg rajongója követi minden lépését. Az énekesnőre éppen ezért nem akármilyen gárda vigyáz. 30 fős magánsereg védelmezi majd a barbadosi dívát.

Nem fordulhat elő, hogy bármilyen atrocitás is érje Rihannát a Szigeten, vigyázói ugyanis le nem veszik majd róla és a környezetéről a szemüket. Folyamatosan kémlelik a tömeget, és egyből kiszúrják a veszélyes elemeket, akiket aztán végig szemmel tartanak. Az énekesnő valószínűleg egy lépést sem tehet majd anélkül, hogy a testőrei ne lihegnének a nyomában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

"A biztonsági személyzet – akiket a sztár menedzsmentje bérel fel – a koncerteken felvételeket készít az első sorokban állókról.

A gyanúsan mozgó, viselkedő rajongókat aztán külön szemmel tartják

a koncert alatt, hogy ha megindulnának, akkor azonnal le tudják teperni őket. A sztár biztonsági szolgálatának tagjai elolvassák a sztárnak írt összes levelet, kiemelten kezelik a fenyegető hangvételűeket. Ha aláírja a szerző, és esetleg képet is küld magáról, az ilyenekre külön emberek figyelnek a bulin, hátha felbukkannak" - nyilatkozta a Borsnak egy egykori idegenlégiós. A katonai kiképzésen átesett biztonsági szakember szerint, Rihannát a vécére is elkísérik majd az őrök, akiknél fegyver nem lesz, de golyóálló mellény és egyéb biztonságtechnikai felszerelések igen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.