5 dolog, amiért nagyon irigyeljük a ma 19 éves Kylie Jennert

Kylie Jenner kim kardashian születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma 19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. 

No nem a celebséget, a népes famíliát irigyeljük a fiatal lánytól, és azért sem cserélnénk vele, hogy ő bármikor láthatja Kim Kardashian hatalmas popóját és Kanye Westet melegítőben. De van 5 dolog, amit igenis bevállalnánk tőle.

Az első mindjárt a többmilliós álomházikója, ami pompás helyen fekszik, ráadásul a berendezése se kutya.

/1606/Less_201662215943

Másoszor, Kylie-nak van egy nagyon jól menő cége. A Kylie Cosmetics arra épített, hogy Kylie tökélyre fejlesztette a nude rúzs viselését, a milliós rajongótábora pedig tudni akarta a titkot. Így született a márka, amiért még hazai celebek is majd megvesznek, többek között Caramel kedvese is vásárolt már a celeblány szettjéből.

Ja, és smink nélkül is jól néz ki Forrás: Instagram/kyliejenner

A harmadik dolog, amit mi is bevállalnánk Kylie-tól, az a legutóbbi, potom 60 milliós szülinapi ajándéka, amit a pasijától kapott. Itt írtunk is arról, mi volt az.

Majdnem utoljára irigyeljük azt is a celeblánytól, hogy neki aztán nem kell azon agyalnia, milyen egyetemre menjen, majd miből fizessen tandíjat, végül pedig hol is dolgozzon, hogy még rendesen is keressen. Ő ezeket a lépéseket nemes egyszerűséggel kihagyhatta.

/1601/Kiley201613133644

Végül persze ott van Kylie gardróbja: a celeblány stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, de tény, hogy feszes, szexi darabokból azért tud válogatini. Belesnénk egyszer a cuccai közé!

Micsoda luxus: itt mulat Berki Natasahttp://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-natasa-zselyke-kulonleges-jatszoteren-mulat.htmlBerki Natasa biztosan nem szenved hiányt semmiben, de számára elsősorban a játék a fontos. Így aztán a szülei igyekeznek ebből is a legjobbat adni neki!TV + Sztárok--Ördög Nóra elsírta magát: ezért zokogott a kétgyermekes édesanya http://www.life.hu/sztarok/20160808-ordog-nora-a-musorvezeto-ezert-sirta-el-magat-a-kepernyok-elott-video.htmlA Mokkában egy új rovat indult, amelyben az olimpiai eseményeket dolgozzák fel. Az édesanya itt árulta el, hogy ő bizony nem bírta ki könnyek nélkül az elmúlt napokat. TV + Sztárok--Klein Dávid: „A magánéletem olyan, mint a hegymászás"http://www.life.hu/sztarok/20160808-klein-david-hegymaszo-a-sikeres-annapurna-a-kudarcba-fulladt-k2-expediciorol-es-maganeleterol-meselt.htmlA hegymászó nemrég érkezett vissza a világ második legmagasabb hegyéről, a K2-ről, ahol visszavonulót kellett fújnia és lemondania a csúcstámadásról. Dáviddal sikerről, kudarcról és magánéletről is beszélgettünk. TV + SztárokOrigoSztárok, akik hatalmas változáson mentek áthttp://www.life.hu/sztarok/20160806-toth-vera-csodas-fogyas-gyozike-der-heni-vv-szandika-cinthya-dictator-szalkas-izmai-csodas.htmlTóth Vera csodás fogyása, Győzike és VV Szandika szálkás izmai nem példa nélkül állók. Idén többen is úgy döntöttek, leszámolnak a pluszkilókkal és példát mutatnak. TV + Sztárok--Csak egy görögdinnye takarja Myleene Klass cickóithttp://www.life.hu/sztarok/20160808-myleene-klass-mellei-elott-egy-gorogdinnyet-tart-a-teves.htmlA 38 éves angol tévés meglepő dologgal takarta ki tökéletes kebleit. TV + SztárokOrigoKároly hercegnek elege van Katalin családjábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-karoly-hercegnek-elege-van-a-middleton-csaladbol-mert-tobb-idot-toltenek-az-unokakkal.htmlMár nagyon távolinak tűnik az az időszak, amikor még a Middleton család és Károly herceg kapcsolata szívélyes volt. Károly már nem látja szívesen Katalin szüleit, a balhé pedig az unokák miatt tört ki. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.