A BKV szépe és a kólalány – celebjeink múltját kutattuk

Sarka Kata Playboy hírnév Bódi Sylvi Dukai Regina BKV szépségkirálynő Zimány Linda Debreczeni Zita Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most megtudhatod, honnan indultak a ma már sikeres magyar dívák. Dukai Regina, Sarka Kata, Dundika, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Bódi Sylvi első lépései a hírnév felé.

Sarka Kata anno a BKV szépe versenyen tűnt fel,

amely celebségének első lépése volt, hiszen innen egyenes út vezetett a 2007-es Miss Universe Hungary versenyig, ahol a királynő udvarhölgye lett. Kata ezután sikeres modellkarriert járt be, volt a CKM címlaplánya, és számtalan magazinban mutatta meg tökéletes alakját. A kétgyermekes anyuka jelenleg a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője, és most már ő keresi a szépségkirálynőket. Emellett közel kétszázezres követőtáborral rendelkezik a Facebookon, így egy lépését sem hagyják szó nélkül a rajongók.

Forrás: Instagram/Sarka Kata

Dukai Regina 2003-ban megnyerte a Coca Cola Light Ezüstlány szépségversenyt,

ami után berobbant a köztudatba. A modell 2004-ig képviselte a céget reklámkampányokban, a dalát ő énekelte. Regi amellett, hogy gyönyörű, még remek énekhanggal is rendelkezik, 2005 februárjában meg is választották a Miss Popstar szépségversenyen a legszebb magyar énekesnőnek.

A modell 2008 júniusában lett az FHM 100 Bombázó első helyezettje, és ugyanebben a hónapban a magazin címlapján is megcsodálhattuk. Reginek jelenleg 180 ezer követője van közösségi oldalán, és ez már komoly reklámértéknek számít.

Zimány Linda annak idején, a Z+ TV-ben tűnt fel, mint Britney Spears-hasonmás.

A modell akkoriban tényleg kiköpött mása volt a világsztárnak, és pillanatok alatt felkapta őt a sajtó.

Linda azóta szép ívű modellkarriert járt be: 2002-ben első helyezett lett az Alpok Adira szépségversenyen, majd Amerikában megnyerte a Tropic Beauty nemzetközi modellversenyt. Jelenleg egy ügyvédi irodában tölti gyakorlati idejét, és százezres követőtáborral rendelkezik Instagram-oldalán.

Debreczeni Zita 1999-ben az abádszalóki Tisza-tó szépe lett,

ám ez nem hozta meg számára a várva várt sikert, pedig volt a Pepsi-sziget szépe, a Miss Universe döntőse és dobogós a Nyugat-Magyarország szépe versenyen, illetve a Miss Balaton szépségversenyeken. 2005-ben jött a Kísértés című műsor, amelyben olyan sikeresen csábította el az izomagyú Lacit, hogy egy csapásra felfigyelt rá a média. Ám a légyott állítólag megrendezett volt.

Forrás:TV2

A modell az elmúlt évek során számtalan címlapon mutatta meg bájait, kitanulta a fotózás csínját-bínját, és mára saját fotóstúdióval büszkélkedhet. Zita hatalmas követőtáborral rendelkező Instagram-oldalát nemrég feltörték, ami sok bosszúságot okozott neki.

Bódi Sylvi 1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője,

1996–1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult, 2002-ben pedig Magyarországon az év playmate-jének választották. A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé. Onnantól kezdve pedig szépen ívelt Sylvi karrierje, akinek sosem jelentett gondot, ha bájait meg kellett mutatnia egy címlapon.

A modell jelenleg a világ legszebb tájain szörfözik, és népszerűsít egy szörfdeszkamárkát.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Dundika először akkor tűnt fel, amikor Bochkor Gábor műsorában, a Csaó, Darwinban dobott egy szexi sztriptízt.

A modell 2005-ben a Playboy magazin kedvenc nyuszilánya lett, és onnantól datálható berobbanása a köztudatba. Hajni a sikeres modellkarrier után Majka oldalán találta meg a boldogságot, és a rapperrel két közös gyermekét nevelgeti, mi pedig mindig elolvadunk a cuki családi fotóik láttán.

Forrás: Instagram/Majka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.