Valaki feltörte Debreczeni Zita Instagram-oldalát: Posztol és törli képeit!

Debreczeni Zita Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bajban van a nagyar szépség, elveszetette ellenőrzését közösségi oldala felett.

"FELTÖRTÉK AZ OLDALAM!!!! VALAKI A NEVEMBEN ÍROGAT ÉS KOMMENTEL EMBEREKNEK AZ INSTAGRAMON!!!! TÖRLI A FOTÓIMAT!!! JELENTETTEM AZ ILLETÉKESEKNEK DE MÀST NEM TUDOK TENNI CSAK VÀRNI!"

A kommentelők is azt írják, hogy Zita rosszakarója sorban törli a képeket, és kommentel is posztok alá.

Ne! Három sorozat tűnik el az RTL képernyőiről: Köztük a Grace klinika!http://www.life.hu/sztarok/20160717-a-grace-klinika-a-pletykafeszek-es-a-vampirnaplok-tunik-el-az-rtl-kepernyoirol.htmlAz RTL Magyarország három ismert sorozatból nem veszi meg a következő évadot, nem folytatódik itthon A Grace klinika, A pletykafészek és a Vámpírnaplók sem. TV + SztárokDévényi Tibi bácsi: "Ezek a valóságshow-ban szereplő emberek, ezek díszletek"http://www.life.hu/sztarok/20160717-devenyi-tibi-bacsi-a-noi-dj-krol-interju-az-efottrol.htmlAz egyik legtapasztaltabb lemezlovas, a retro legendás dj-je, Dévényi Tibi bácsi 10. alkalommal pörgette a lemezeket az EFOTT-on.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMolnár Anikónak elvágták a torkát? - Csak erős idegzetűeknek!http://www.life.hu/sztarok/20160717-molnar-anikonak-elvagtak-a-torkat-sokkolo-fotokap-posztolt-a-facebookra.htmlAnikó, akinek mint ismeretes, halott barátnője pakolja tele kavicsokkal a házát, durva képeket posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoCsodás szelfit lőtt Király Linda: Igazán dögös!http://www.life.hu/sztarok/20160717-kiraly-linda-enekesno-csodas-szelfit-keszitett.htmlKirály Linda, aki mint ismeretes, összekötötte a kellemest a hasznossal, vagyis Amerikában nyaral és dolgozik, szuper fotót készített magáról. TV + SztárokOrigoBájos gyermekkori fotót posztolt magáról Tücsi: Így festett babaként!http://www.life.hu/sztarok/20160717-aryee-claudia-dedei-aza-tucsi-bajos-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol.htmlTücsitől az utóbbi időben leginkább dekoltázsfotókat kaptunk: például a szépséges műsorvezető kitette a cicit a Soundon is. Most azonban egy egészen más hangulatú képet tett közzé. TV + SztárokOrigoHatalmas összeget bukott Aurélio: nem jöttek be a számításai!http://www.life.hu/sztarok/20160715-hatalmas-osszeget-bukott-aurelio-a-foci-ebn-nem-jottek-be-a-szamitasai-es-erzelembol-dontott.htmlRengeteg pénzt veszített el Aurélio a labdarúgó-Európa-bajnokságon. Kiestek a kedvenc csapatai, ráadásul óriási hibát követett el, érzelemből döntött a fogadásnál. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.