Romantikus fotókkal ünnepelte házasságát Vajna Tímea

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
Vajna Timi házasság Andy Vajna évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt augusztus 18-án házasodott össze az egyik leghíresebb páros: Andy Vajna és Timi. Utóbbi megható képekkel és szavakkal ünnepelte ezt a jeles eseményt.

"Elérkeztünk a kritikus vízválasztó 7. évhez, amelyről azt mondják, ha a párok a 7. évben nem mennek szét, akkor örökre együtt maradnak. Mi megszegjük a "szabályokat", mert mindennél jobban szeretjük egymást. Én hiszek a karmában, hogy valamiért pont akkor találkoznunk kellett és belecsöppentünk egymás életébe" - írta Vajna Timi a Facebookjára pénteken. Timi és férje ugyanis 3 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, és

napra pontosan 7 évvel ezelőtt találkoztak.

Forrás: Facebook

A páros azóta rengeteg támadás érte, a feleség ezekre is kitért.

Tudom, a korkülönbség....

De higgyétek el, hogy a belső harmónia, az egymás iránti tisztelet és szeretet nagyon fontos. Másrészt mindenki megöregszik, de a lélek ugyanolyan marad. Harmadrészt pedig sokszor bántanak a pénz miatt. Nos, mindenkinél van gazdagabb és fiatalabb. Volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel, de az a lényeg, hogy hogy érzed magad a másikkal és mennyire érzed a másik felednek" - szögezte le Timi.

Vajna Tímea: "Van olyan, amibe nem szólhat bele a férjem"

A sztár tavaly még azt nyilatkozta, hogy 2017-ben már szeretne édesanya lenni, azonban a tervei nagyban megváltoztak az utóbbi időben. A teljes cikket itt elolvashatjátok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.