Vajna Tímea: "Van olyan, amibe nem szólhat bele a férjem"

házasság üzletasszony férj Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár tavaly még azt nyilatkozta, hogy 2017-ben már szeretne édesanya lenni, azonban a tervei nagyban megváltoztak az utóbbi időben. 

Vajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek. A csinos feleség mostmár úgy gondolja, hogy előbb az önmegvalósításra koncentrál, és élvezi a munkával járó feladatokat. Bár imádja a férjét, az üzletben külön utakon járnak - írja a Story Magazin.

Forrás: Vajna Tímea

"Soha nem akartam csak feleség lenni. Mindketten szeretjük a munkánkat, szívesen beszélünk róla és meghallgatjuk a másikat. Mindenben meghallgatom és kikérem Andy véleményét, hisz bölcsebb és tapasztaltabb nálam. De persze van olyan, amibe nem engedem, hogy beleszóljon" - nyilatkozta Timi, aki 33 évesen inkább az önmegvalósításra koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.