Iszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezető

Facebook Iszak Eszter Dobrády Ákos szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok folyamatos találgatásokkal teltek Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatát illetően. Végül kiderült, néhány hete már nem alkotnak egy párt. A további pletykák elkerülése érdekében Ákos a közösségi oldalán mesélte el a történteket. Eszter reakciójára sem kellett sokat várni.

Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolata néhány hete ért véget, ám csak a napokban indult útjára az ezzel kapcsolatos pletyka.

Iszak Eszter Forrás: VIVA

Sokak szerint egy harmadik fél, méghozzá Szalai Ádám sztárfocista áll a szakítás hátterében, ám ezt Ákos azonnal megcáfolta, megvédve ezzel egykori menyasszonyát. A TNT frontembere a közösségi oldalán egy hosszú levélben tudatta, mi történt, és miért nem alkotnak már egy párt. Dobrády reakciója után Eszter válaszára sem kellett sokat várni:

Veszélyes feladatra vállalkozott a Tv2 sztárja- Köböl Anita egészségét is kockáztathatja?http://www.life.hu/sztarok/20160823-kobol-anita-veszelyes-feladatra-vallalkozott-laktozerzekeny-es-egy-sajtfesztivalon-zsurizik.htmlA laktózérzékenység nem egy divatos kifogás, amivel trendibbek lehetünk egy asztaltársaságban rendeléskor. Ez a fajta allergiás betegség sokak életét megkeseríti. Ha nem vigyázunk kellően és laktóz tartalmú ételeket juttatunk a szervezetünkbe, puffadást, görcsöket, hányást, hasmenést, fejfájást, szédülést, végtagfájdalmakat, esetenként pedig depressziót is okozhat.TV + Sztárok--Hajdú Péter idézettel vigasztalja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hajdu-peter-elete-valsagban-tv2-nem-hosszabbit-idezetben-buzditja-onmagat.htmlHajdú Péter házassága romokban hever, és munka fronton sem kapott jó híreket az elmúlt időszakban. Nem csoda, ha maga alatt van a televíziós. Ezúttal közösségi oldalán bátorítja magát. TV + SztárokOrigoKirály Linda gőzerővel készül az új kihívásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kiraly-linda-uj-kihivasra-keszul-nem-fogyott-le-de-buszken-vallalja-magat-sztarban-sztarban-szerepel.htmlKirály Lindáról köztudott, hogy gyönyörű hangja van és szuper dalokat énekel. Ám nem ezzel kerül újra és újra az újságok hasábjaira, sokkal inkább hízása és fogyása érdekli az embereket. Sokáig zavarta ez az így is dögös énekesőt, de mostanra úgy tűnik megbékélt külsejével, amit nem is fél megmutatni hétről-hétre a Tv2 képernyőjén, különböző karaktereket megformálva. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIsmerd meg Berki Krisztián romantikus oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ismerd-meg-berki-krisztian-romantikus-oldalat-posztolt-a-sztar-kozossegi-oldalara-kozos-foto.htmlBerki Krisztiánt igazi macsóként ismerhetjük. A celeb nem is nagyon ellenkezik, ha hasonló jelzőkkel illetik őt, sőt szeret is rátenni erre az imidzsre néhány lapáttal. Most viszont olyat tett, amitől a mi állunk is leesett. TV + SztárokOrigoLady Gaga nem mindennapi videót posztolt rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-lady-gaga-bikiniben-suti-a-hust-otthona-kertjeben.htmlAz extrém külsejű énekesnőnél már nem az a hír, hogy meghökkentő ruhában vagy sminkben jelenik meg. Sokkal inkább meglepődünk azon, amikor pont az ellenkezője történik. A mindig polgárpukkasztó celeb ezúttal egy rendhagyó videót tett közzé közösségi oldalán, aminek láttán bizony tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigoMi történt a világsztárral? - Felismerhetetlen lett Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-teljesen-megvaltozott-a-vilagsztar-arca-nem-ismertuk-fel-brooke-shields-arcat.htmlA kék lagúna egykori gyönyörű sztárja ma már csak árnyéka önmagának? A mindig csinos Brooke Shields most egy igen furcsa képet posztolt magáról, amin fel sem lehet ismerni TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.