Hajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországot

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
Sarka Kata Magyarország Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna.

Hajdú Péter és Sarka Kata néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy válságban a házasságuk, ráadásul ezt még tetőzi, hogy Péter szakmai sikerei is alább hagytak, a hírek szerint ugyanis a Tv2 nem hosszabbította meg a műsorainak szerződését sem. Lehet, hogy mindez hozzájárult Hajdú azon bejegyzéséhez, miszerint legszívesebben egy sípályán kapcsolódna ki?! A legutóbbi képe mindenesetre erről árulkodik, nézzétek csak!

"Nagyon mennék!' - írta Péter a kép mellé Forrás: Facebook

Együtt ünnepelt Sarka Kata és Hajdú Péter: Árulkodó fotók!

Mint ismeretes, a magyar álom­pár kapcsolata az el­múlt idő­szak­ban ko­moly vál­ságba ke­rült, de úgy tűnik, Dávidka szü­li­napja most újra össze­hozta őket. A teljes cikket itt elolvashatod!

Letépte magáról a bi­ki­nit giga mellű ma­gyar mo­dellhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-elkepeszto-levedlette-magarol-a-gatlasokat-es-a-bi-ki-nit-is-a-ha-tal-mas-mellu-ma-gyar-mo-dell.htmlLévai Adrienn már szám­­ta­­lan­­szor kidomborította a tehetségét, de újra és újra bebizonyítja, hogy érdemes rá odafigyelni. Nézzük csak! TV + SztárokOrigoKenderesi Tamás: "Talán túlságosan is Michael Phelpsre koncentráltam"http://www.life.hu/sztarok/20160824-kenderesi-tamas-sajat-elmondasa-szerint-tulsagosan-michael-phelpsre-koncentralt.htmlA olimpiai bronzérmes Tamás a Mokka műsorában járt és elárulta, hogy talán túlságosan is elsőbbséget élvezett, hogy a 200 méteres pillangóúszás elő- és középfutamában is megelőzze példaképét, Michael Phelpst. Vajon mi lett volna, ha nem erre koncentrál?! TV + Sztárok--Kassai Viktor „péniszén” pörög most az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kassai-viktor-peniszen-porog-most-az-internet.htmlBoldogan konstatáltuk, hogy bizony, az internetezőknek még mindig nincs szüksége munícióra, ha a humorbombákról van szó. Most például páran kiszúrták, hogy az egyik kedvenc bírónk, Kassai Viktor meccs közben lóbálta a... TV + Sztárok--Az X-Faktor győztesét, Tóth Andit egyre több támadás érihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-az-x-faktor-gyozteset-toth-andit-egyre-tobb-tamadas-eri.htmlAz énekeső egyre vadabb külsővel rukkol elő, mióta pár hónappal ezelőtt szakított barátjával: legutóbb pedig teljesen meztelenül készített magáról videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi haza jár buliznihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-palvin-barbi-tovabbra-sem-felejtette-el-kis-hazajat.htmlA 22 éves lányt elhalmozzák külföldi munkákkal, emiatt sajnos nem jut annyi idő a családjára, és ez az oka annak, hogy a modell és testvére nyáron pótolják be az év közben kimaradt találkozókat. TV + SztárokOrigoKeira Knightley átvert minket: évekig parókát hordotthttp://www.life.hu/sztarok/20160819-keira-knightley-bevallotta-hogy-evekig-parokat-hordott.htmlNem is sejtettük, de amikor Keira Knightley szépségét ecseteltük itt, itt, vagy éppen itt, akkor a színésznő végig egy parókával turbózta fel a külsejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.