Vége a találgatásoknak: házassági válságáról beszélt Sarka Kata

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság műsorvezető interjú válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta a népszerű sztárpár magánéletéről cikkeznek a magazinok. Az igazság eddig váratott magára, de Sarka Kata végre eloszlatta a felröppent híreket, és őszintén beszélt a férjével való problémákról. 

Hajdú Péter és Sarka Kata néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy válságban a házasságuk, ráadásul ezt még tetőzi, hogy Péter szakmai sikerei is alábbhagytak, a hírek szerint ugyanis a TV2 nem hosszabbította meg a műsorainak szerződését sem. Kata most a Hot! magazinnak adott egy hosszabb interjút, amelyben lerántja a leplet az elmúlt hetekben eseményeiről.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Úgy érzem, sikerült magamnak és a gyermekeim számára megteremteni az anyagi biztonságot. Bármi történjen, nem vagyok rászorulva senkire, nem függök senkitől. Valamiért eljutottunk idáig. Úgy éreztem, hogy időre van szükségem, és sokkal nyugodtabb vagyok akkor, ha külön vagyok.

Az én lelkiismeretem mindenesetre tiszta. Elmentünk egymás mellett.

"Érzem magamban az erőt az újrakezdéshez. De azt is el tudom képzelni, hogy sokkal jobban odafigyelve egymásra folytatni tudjuk. Ezt az idő fogja eldönteni. Tudom, hogy nehéz időszak elé nézek."

Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoDögös, bikinis fotóval dobja fel a hét közepét Cara Delevingnehttp://www.life.hu/sztarok/20160824-cara-delevingne-modell-szexi-bikinis-kepen-pozol.htmlAz egyik legkeresettebb modell egy ideig nem posztolt képeket, most azonban visszatért, nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoLetépte magáról a bi­ki­nit giga mellű ma­gyar mo­dellhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-elkepeszto-levedlette-magarol-a-gatlasokat-es-a-bi-ki-nit-is-a-ha-tal-mas-mellu-ma-gyar-mo-dell.htmlLévai Adrienn már szám­­ta­­lan­­szor kidomborította a tehetségét, de újra és újra bebizonyítja, hogy érdemes rá odafigyelni. Nézzük csak! TV + Sztárok--Kenderesi Tamás: "Talán túlságosan is Michael Phelpsre koncentráltam"http://www.life.hu/sztarok/20160824-kenderesi-tamas-sajat-elmondasa-szerint-tulsagosan-michael-phelpsre-koncentralt.htmlA olimpiai bronzérmes Tamás a Mokka műsorában járt és elárulta, hogy talán túlságosan is elsőbbséget élvezett, hogy a 200 méteres pillangóúszás elő- és középfutamában is megelőzze példaképét, Michael Phelpst. Vajon mi lett volna, ha nem erre koncentrál?! TV + Sztárok--Joshua Jackson mégsem jön össze gyönyörű exével, mert új csaja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-joshua-jackson-es-ruth-wilson-orakig-iszogatott-ejszaka.htmlSűrű napok vannak Joshua Jackson mögött: szakítás, békülés, most pedig befigyelt a nevető harmadik fél... TV + Sztárok--Hoppá! Taylor Swift máris anyuka lesz?http://www.life.hu/sztarok/20160823-tom-hiddleston-es-taylor-swift-a-csaladalapitasrol-beszelnek.htmlÚgy tűnik, Taylor Swift és Tom Hiddleston románca sokkal komolyabb, mint amilyennek indult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.