Dávid és Dina a villa legemberibb lakói? Egyelőre igen!

Forrás: rtl.hu -
VV Dina ValóVilág powered by Big Brother VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig hittünk a szemünknek: a villába eddig 8 lakó költözött be, akikből úgy tűnik, ketten igazán valóságosak.

VV Mici ellmondta, sosem kellett reggeltől estig roboltolnia, VV Soma ideje nagy részét a gyúrás teszi ki, a pucérkodni szerető VV Vivi ideje nagy részében külföldi fiúkra vadászik. VV Dávid és VV Dina viszont egészen más típusú embereknek tűnnek. Épp olyanoknak, akik akár győzhetnek is...

Forrás: rtl.hu

Dávid a kisfilmjében elmondta, ő gyakorlatilag egy lYukban lakik, és eddig igazán semmi nem jött neki össze. Főzni azonban imád, így semmi kétségünk affelől, hogy ő lesz a banda szakácsa.

VV Dinát sem bulizás közben mutatták be, hanem - meglepő módon - munka közben. No, azért róla azt is megtudtuk, elég vehemensen tud veszekedi a pasijával. A lány egyébként elsőre roppant szimpatikus lett, nem félünk attól, hogy nem tudja majd kezelni a csapatot úgy, ahogy megérdemlik. Soma már szinte az első percben ráhajtott a lányra, aki lazán pattintotta a félmeztelenkedni szerető fiút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.