naplemente Iszak Eszter Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető Balatonfüreden tölti a hétvégét, ahol a naplementét sem hagyta ki.

Iszak Eszti a nyár utolsó, kánikulai hétvégéjét a Balatonnál tölti. A műsorvezető, aki nemrégen szakított vőlegényével, Dobrády Ákossal, a csodás balatoni naplementeélményt is kiélvezte. A csodás fotót Instagram-oldalán osztotta meg.

#sunset

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

VV Vivi: Négy tárgyból van meg az érettségim, magyarból nincs, ez látszik a beszédemenhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-vivinek-negy-targybol-van-meg-az-erettsegim-magyarbol-nincs.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoA taktikus fiú esete: Az igazit keresi a villában VV Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-lori-sokat-csajozott-az-igazt-keresi-a-villaban.htmlVV Lóri első ránézésre elég taktikus fiúnak tűnik, aki természetesen imád bulizni és csajozni is. TV + SztárokOrigoVV Tivy azért megy a villába, hogy legyen egy marketingje, de pornózna ishttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-tivy-azert-megy-a-villaba-hogy-legyen-marketingje-de-pornozna-is.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel. TV + Sztárok--Pumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"http://www.life.hu/sztarok/20160826-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-es-parja-kozott-10-ev-korkulonbseg-van.htmlAz RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést. TV + SztárokOrigoIstenes Bence: "A villában az a fontos, hogy az ember legyen valamilyen" - Indul a VV!http://www.life.hu/sztarok/20160827-istenes-bence-szerint-a-villaban-az-a-fontos-hogy-az-ember-legyen-valamilyen.htmlMint ismeretes, Istenes Bence lesz a Való Világ powered by Big Brother egyik műsorvezetője. Bence úgy látja, hogy a villalakók a mai fiatalságot képviselik, és ha sokszor meg is botránkozunk rajtuk, tudnunk kell, hogy valóban ilyen a világ. Szerinte nincs recept a győzelemre, és tipikus VV-arcnak látja a villa első nyolc lakóját - erről mesélt az Origónak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVastag Csabát megríkatta a csíkszeredai angyallány dalahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vastag-csabat-megrikatta-a-star-academy-ben-a-csikszeredai-angyallany-dala.html"Nagyon tetszett, nagyon, ez tetszett a legjobban ma este" - kezdte Csaba, de alig találta a szavakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.