„Ő maga egy csoda” – vele igazán boldog Bódi Sylvi

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
boldogság fotó Bódi Sylvi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi sok mindent megoszt az életéről, mégis vannak olyan dolgok, amikről ritkán posztol. Például a családja. Most azonban kivételt tett, és megmutatott egy számára különleges személyt, akivel minden perc ajándék.

A gyönyörű modell nem is olyan rég még a frászt hozta a rajongóira, amikor megosztotta felszakadt mellkasa fotóját. Szerencséjére egy csinos brazil orvos helyrerakta, azóta pedig már a feledés homályába veszett az egész ügy. Pár napja már a magyar tenger partján kalandozik, nem is akárkivel.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Bódi Sylvi a családjához látogatott haza, akik között van egy igazán különleges személy a számára, mégpedig az unokahúga. A kislánynak éppen az "ejtőernyőztetést" tanította, vagyis a gyermekláncfű elfújásával szórakoztak. A modell meg is osztott erről egy fotót, és leírta, mennyire imádja megtanítani a kisgyereket az élet apró csodáira.

Hoppá! Hamarosan összeházasodik az RTL Klub két sztárja http://www.life.hu/sztarok/20160829-kiraly-peti-a-nyero-paros-utan-elveszi-dorit-felesegul-hazassag-rtl-klub.htmlAz Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra jegyben járnak, ráadásul kétszer is megtörtént a lánykérés, így már igazán itt lenne az ideje az esküvőnek. TV + SztárokOrigoBörtönben ül Mariah Carey haldokló nővére http://www.life.hu/sztarok/20160829-mariah-carey-haldoklo-hiv-pozitiv-testvere-alison-carey-bortonbe-kerult-prostitucioert.htmlA popsztár nővérének élete egyáltalán nem csillogó! Nemcsak drogfüggő, de súlyos betegséggel is küzd, ráadásul prostitúcióval keresi a kenyerét. Utóbbi miatt éppen börtönben ül. TV + Sztárok--Szópárbaj a stúdióban: Vastag Csaba megdöbbent Keresztes Ildikó szavainhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-vastag-csaba-star-academy-az-enekes-nem-ertett-egyet-a-kolleganoje-szavaival.html"Nem tudom, Keresztes művésznő melyik fülével hallgatta a dalt?" - fakadt ki Vastag Csaba, mikor Ildikó Kenéz Gábriel előadását értékelte. TV + Sztárok--Szilágyi Áronék kitűzték az esküvő napját: ekkor kel egybe a pár http://www.life.hu/sztarok/20160829-szilagyi-aron-eskuvo-az-olimpiai-bajnok-mar-szervezi-a-nagy-napot-video.htmlA vívó tavaly kérte meg párja kezét egy romantikus vacsora keretében. A sportoló elmondta, menyasszonyával jövő augusztusra tervezik az esküvőjüket. TV + Sztárok--Tavaly vált el, most ismét férjhez ment Agyness Deyn modellhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-tavaly-valt-el-ferjetol-most-ismet-hazasodik-agyness-deyn-modell.htmlAgyness tavaly vált el férjétől, Giovanni Ribisi-től, most azonban ismét oltár elé áll. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.