„Ő maga egy csoda” – vele igazán boldog Bódi Sylvi

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
boldogság fotó Bódi Sylvi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi sok mindent megoszt az életéről, mégis vannak olyan dolgok, amikről ritkán posztol. Például a családja. Most azonban kivételt tett, és megmutatott egy számára különleges személyt, akivel minden perc ajándék.

A gyönyörű modell nem is olyan rég még a frászt hozta a rajongóira, amikor megosztotta felszakadt mellkasa fotóját. Szerencséjére egy csinos brazil orvos helyrerakta, azóta pedig már a feledés homályába veszett az egész ügy. Pár napja már a magyar tenger partján kalandozik, nem is akárkivel.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Bódi Sylvi a családjához látogatott haza, akik között van egy igazán különleges személy a számára, mégpedig az unokahúga. A kislánynak éppen az "ejtőernyőztetést" tanította, vagyis a gyermekláncfű elfújásával szórakoztak. A modell meg is osztott erről egy fotót, és leírta, mennyire imádja megtanítani a kisgyereket az élet apró csodáira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.