Meglepő történt? A kezdés előtt cserélték le a VV8 egyik játékosát

Forrás: RTL Klub -
valóvilág csere szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik jövendőbeli villalakó felszívódott, ezért VV Dávid került be a műsorba. 

A Borsinformációi szerint szombaton, néhány órával a kezdés előtt úgy volt, hogy egy bizonyos Baranyi Krisztián is beköltözik a villába. A hatvani izomkolosszust már a Fókusz nézői is láthatták korábban, Krisztián azonban felszívódott - az ő helyére költözött be Dávid.

Krisztián Forrás: RTL Klub

A lap semmilyen felületen nem bukkant a férfi nyomára, állítólag még a saját barátai sem érik el Krisztiánt. Az RTL Klub hivatalosan is megerősítette, a férfi később akár még be is mehet a villába.

"A szombat esti műsor előtt valóban úgy volt, hogy Krisztián lesz az első játékosok egyike. Végül Dávid kapta meg a lehetőséget, hogy a ValóVilág powered by Big Brother első nyolc lakójának tagja lehessen...Természetesen, mint minden más műsorunknál, ennél is szerződünk az egyes játékosokkal a produkciók indulása előtt, de azok tartalma csak a két félre tartozik. Nem ez az első eset, hogy a kezdőcsapat összetételén a beköltözés előtt változtatunk a még szórakoztatóbb műsor érdekében..." – közölte a csatorna marketingkommunikációs osztálya.

Iszak Eszti pasi helyett a barátnőivel töltődik felhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-iszak-eszti-a-szakitas-ota-pasi-helyett-a-baratnoivel-toltodik-fel.htmlEszti nem bánkódik a szakítása óta: kihasználja a szingliséget, és pasi helyett a barátnőivel lazulgat. Jól is teszi! TV + SztárokOrigo“Ő maga egy csoda” - Vele igazán boldog Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160829-bodi-sylvi-megmutatta-kivel-boldog-igazan-unokahugaval-toltott-egy-kis-idot-instagramon-osztotta-meg.htmlBódi Sylvi sok mindent megoszt az életéről, mégis vannak olyan dolgok, amiről ritkán poszol. Például a családja. Most azonban kivételt tett, és megmutatott egy számára különleges személyt, akivel minden perc ajándék. TV + SztárokOrigoHoppá! Hamarosan összeházasodik az RTL Klub két sztárja http://www.life.hu/sztarok/20160829-kiraly-peti-a-nyero-paros-utan-elveszi-dorit-felesegul-hazassag-rtl-klub.htmlAz Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra jegyben járnak, ráadásul kétszer is megtörtént a lánykérés, így már igazán itt lenne az ideje az esküvőnek. TV + SztárokOrigoPucéran, fedetlen keblekkel lépett a vörös szőnyegre a terhes sztár http://www.life.hu/sztarok/20160829-nev-schulman-terhes-baratnoje-megmutatta-fedetlen-felsotestet-foto.htmlA Catfish sztárjának kedvese egy igazán különleges szettel lépett a vörös szőnyegre az MTV Video Music Awards díjátadón. Sokan ledöbbentek a ruha láttán. TV + Sztárok--Szópárbaj a stúdióban: Vastag Csaba megdöbbent Keresztes Ildikó szavainhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-vastag-csaba-star-academy-az-enekes-nem-ertett-egyet-a-kolleganoje-szavaival.html"Nem tudom, Keresztes művésznő melyik fülével hallgatta a dalt?" - fakadt ki Vastag Csaba, mikor Ildikó Kenéz Gábriel előadását értékelte. TV + Sztárok--Szilágyi Áronék kitűzték az esküvő napját: ekkor kel egybe a pár http://www.life.hu/sztarok/20160829-szilagyi-aron-eskuvo-az-olimpiai-bajnok-mar-szervezi-a-nagy-napot-video.htmlA vívó tavaly kérte meg párja kezét egy romantikus vacsora keretében. A sportoló elmondta, menyasszonyával jövő augusztusra tervezik az esküvőjüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.