Star Academy: olyan is bejutott, akinek nem kellett volna

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Star Academy szavazás zsűri néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén elstartolt a TV2 új, valóságshow-elemekkel keveredő tehetségkutatója. A Star Academy megtelt sikerre éhező fiatalokkal, de nemcsak olyanok kerültek be, akit a zsűri szívesen lát. A nézők véleménye nem mindig egyezett az ítészekével.

Vasárnap estére egészült ki teljesen a TV2 tehetségkutatójának gárdája. Mindenki beköltözött, akikben vagy a nézők, vagy a zsűri meglátta a lehetőséget. Négy fiú végleg kiesett a versenyből, ugyanakkor helyettük másik négy tehetség költözhetett be az akadémiára.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Beköltözött Streiffert Hanna, aki Stockholmból utazott Magyarországra, hogy megkezdhesse énekesi karrierjét. Illés Adrián - akinek családi drámájáról a Life.hu is beszámolt - tarolt a nézők körében a Wellhello slágerével, így ő is beköltözhetett. Bene Barbara is bizonyíthat, az ítészek szerint jobban énekelte el Rihanna dalát, mint az előadó a Szigeten. Balogh Brigitta csont nélkül bekerült: Máté Péter slágerével a nézőket és a zsűrit is meghatotta. Ám nem volt mindig ilyen nagy az egyetértés a nagyérdemű és az ítészek között. Volt természetesen olyan is, akit a zsűritagok nem szerettek volna látni az akadémián. Ilyen volt Libor Laura is, akinek előadására mindössze 74 pontot adtak, a nézők azonban bejuttatták a lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.