Miranda Kerr végre elárulta, mit gondol exférje pucér nyaralós képeiről

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici -
pénisz pucér Miranda Kerr Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orlando Bloom pucér nyaralós képei felrobbantották a netet a hónap elején. Miranda Kerr, a színész exneje eddig várt, hogy elmondja, mi a véleménye a történtekről. 

Orlando Bloom nemrég Katy Perryvel romantikázott, és nem érezte fontosnak, hogy fürdőnadrágot húzzon. Hála a paparazziknak, a fél világ megcsodálhatta a színész méretes férfiasságát. Az anyaszült meztelen képekre reagált most a dögös Miranda Kerr az ausztrál Kyle Sandilands és Jackie 'O' Henderson rádiós műsorában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici

"Küldött nekem üzenetet a képek megjelenése előtt. Azt írta, nagyon sajnálja, de néhány olyan fotó készült róla, és szólni akart, mielőtt kikerülnek a netre. Én meg mondtam, mégis mi a fenét gondolt...Persze valószínűleg nem gondolkodott..." - mondta a szépség, aki nevetve hozzátette, lehet, hogy küld exférjének néhány fürdőnadrágot a kollekciójából, biztos, ami biztos.

Miranda viccelődött azzal is, hogy Orlando után Justin Bieber is megmutatta pucér férfiasságát. A modell szerint hamarosan még több sztár fog villantani, és lehet, hogy mindnek küld majd a fürdőruha kollekciójából, hiszen ezek szerint szükségük van fürdőnadrágra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.