Mint ismeretes, a Karib-tengertől távol, a szépséges Szardínia szigetén villantotta meg méretes férfiasságát a 39 éves angol színész. Mondhatnánk, hogy minden csoda három napig tart, legfőképpen ugye a sztárvilágban, de az Orlando Bloom pénisze iránti érdeklődés valahogy nem lankad, sőt, egyre csak nő, duzzad, és nemcsak a külföldi, hanem a magyar sajtóban is. A kérdés már csak az, miért pörög most az egész világ egy jókora hímtag körül.

Két napja ezen lovagolunk

A szerkesztőségben persze mindenki megnézte. És nem a kikockázott, hanem a cenzúrázatlan, kiblőrözetlen változatot. A külföldi lapok ugyanis már csütörtökön belengették, hogy Orlando most valami olyat mutatott, mint még soha, és ezt nyilván mindenki a saját szemével akarta látni. "Hmmm... Szép darab" – értékeltük az elernyedt fütyköst, majd visszatértünk a munkánkhoz.

De aztán újra és újra szóba került. Napjában többször, és még másnap is. Hogy azért ezt nem gondoltuk volna. És hogy valóban igen terebélyes, méretes hús, és hogy vajon mekkora lehet erektált valójában... Harmadnap aztán újra meglestük, és kitörő örömmel konstatáltuk, hogy nem lett kisebb a képeken. 

Forrás: NORTHFOTO

Mit tud ez a fallosz, amit a többi nem?

És ezzel persze nem csak mi voltunk így. Orlando szerszáma felrobbantotta az egész internetet, beröffentette a mémgyárakat, és kommentlavinát indított el a sztárok közt a Twitteren. Rengetegen keresték, és kutatják jelenleg is, annak okát, mégis miért is olyan nagy szám, hogy egy ismert színész egyszer csak kitette a brét a strandon. 

Erre persze mi sem tudjuk a választ, de szívesen tippelünk. Talán 

azért ilyen hatalmas dolog ez, mert egész egyszerűen nem néztük ki Orlandóból, hogy ekkora dákója van. 

Csütörtökön csődör született

Mert szerdán még úgy gondoltunk Mr. Bloomra, mint egy közepesen lúzer, tök átlagos, cukiarcú angol színészre. Aki anno zavartan keresgélte az erdőben a gyűrűt Legolasként, aztán bénázott egy sort a Karib-tenger kalózaiban, a Trójában pedig már kifejezetten idegesítő volt, hogy mindig másnak kellett elvinnie helyette a balhét. Párisz megformálása után pedig alig-alig jut eszünkbe olyan film, amelyben maradandót alkotott volna. (2008-ban ráadásul A Karib-tenger kalózai 3-ért teljesen jogosan Arany Málna díjra jelölték, mint a legrosszabb férfi epizódszereplőt.) 

Johnny Depp és Orlando Bloom A Karib-tenger kalózai című filmbenForrás: InterCom

Így persze okkal hihette az ember lánya, hogy Orlando nem egy szexisten, elvégre nem véletlenül kap legtöbbször ilyen puhapöcs szerepeket. És annak ellenére, hogy egy ideig a világ egyik legszebb modellje, Miranda Kerr volt a felesége, és állítólag megvolt neki Selena Gomez mellett még egy sor hamvas, húszéves modellcsaj is, a fene se gondolta volna, hogy ő (is) az élet császára. 

De igen, a méret számít!

"Ekkora doronggal simán lehetett volna Akhilleusz is a Trójában" – jegyzete meg egyik olvasónk, aki azt is hozzátette, most bizony nagyot nőtt a szemében Bloom. Olyannyira, hogy 

újranézi a korábban tehetségtelennek vélt színész filmjeit, hátha több potenciált lát majd bennük. 

Forrás: HUGO BOSS

És, hogy Orlando mit nyert mindezzel? Valójában mindent. Ha ugyanis ez egy ismert színésznővel történik, már rég üldöznék a szemét fotóst, aki a képeket lőtte, sorra perelnék be a lapokat, amelyek lehozták az intim fényképeket, és igyekeznének levakarni a netről az erről szóló tartalmakat. Most azonban ennek pont az ellenkezője történik. A sztár sorra kapja a virtuális és a valós vállveregetéseket, ráadásul nők millióinak kerül most fel a titkos szextérképére: vagyis mostantól nem olyan kedvetlenül ülünk majd be Bloom filmjeire, mint korábban, sőt. 

Sokan ezért nem is értik, Orlando miért rejtegette ilyen hosszú ideig a családi ékszert a nadrágjában. Egy azonban biztos: most, hogy végre büszkén megmutatta a világnak, sok bőrt le fognak még húzni róla.