Így reagált Brad Pitt válására Jennifer Aniston

Forrás: giphy.com -
Brad Pitt Karma válás Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír kedd délután, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. Bátran kijelenthetjük, hogy az egész világ döbbenten vette tudomásul a hírt. Még a világsztárok sem jutottak szóhoz.

Annak idején legalább annyira kiborult a világ azon, hogy Brad Pitt elhagyta Jennifer Anistont Angelina Jolie kedvéért, mint most a sztárpár válásán. Kíváncsiak voltunk, mit szól ehhez a drámához a Jóbarátok egykori sztárja.

Összeszedtük a szépséges világsztár reakcióit.

Forrás: Youtube
Forrás: giphy.com
Forrás: giphy.com
Forrás: giphy.com
Forrás: giphy.com
Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigoA bíróság döntött! Megvan ki a felelős Whitney Houston lányának haláláérthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-megvan-ki-a-felelos-bobbi-kristina-brown-halalaert.htmlWhitney Houstont lánya is követte a halálba 2015. július 26-án. Bobbi Kristina Brown-ra kísértetiesen hasonló körülmények között találtak rá, mint korábban legendás édesanyjára.TV + Sztárok--Katalin hercegné tényleg ilyen gonosz? http://www.life.hu/sztarok/20160921-katalin-hercegne-feltekeny-hugara-es-barmit-megtenne-hogy-rossz-fenyben-tuntesse-fel.htmlVajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? TV + Sztárok--Kabát Péter bizsuval kérte megy szerelme, Adri kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kabat-peter-bizsuval-kerte-meg-adri-kezet-a-neten-ismerkedtek-meg.htmlKabát Péter focista és szerelme, Adrienne az interneten ismerkedtek meg egymással. Egy hónap levelezés után beszéltek először. TV + Sztárok--Ez aztán a szerelmi vallomás: Ilyen romantikus Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-berki-krisztian-romantikus-szerelmi-vallomast-tett-hodi-pamelanak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szerelmének története ki tudja, hányadik felvonásnál tart már... most éppen őrülten szerelmes korszakukat élik. TV + SztárokOrigoÚjabb döbbenet: szerszámelemzést tartottak a villalányok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160921-ujabb-dobbenet-a-villaban-a-lanyok-sorra-vettek-a-fiuk-szerszam-meretet.htmlA Való Világ powered by Big Brother című műsora nyugodtan mondhatjuk, hogy minden várakozásunkat fölül (vagy alul?) múlta, már ami a villalakók összetételét illeti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.